PHP - MySQL - XML
-
» snd Am un tabel, sa zicem de forma:
ip port coloana3 coloana4 etc.
1.0.0.0.0 11111 valoare3 valoare4 etc.
2.0.0.0.0 22222 valoare3 valoare4 etc....
Ultimul mesaj » MarPlo Codul de mai sus nu afiseaza randurii de tabel, poate problema e in alta parte in cod.
Ar trebui sa ai in bucla while() si codul de afisare, care...
-
» cadou Am si eu o problema cu script de Utilizatori online .
Am pus in logare si introducere in tabelul online , de introdus introduce , problema e alta,...
Ultimul mesaj » cadou Deci ce inteleg e urmatorul lucru:
Nu se sterge daca nu e accesat fisierul.
Si daca e accesat, sterge chiar daca de exemplu e al altui utilizator...
-
» cga Daca am un array cu un numar de elemente si vreau sa verific daca ultimul element se regaseste printre celelalte.
Cum ar trebui sa arate bucla for...
Ultimul mesaj » steell Inlocuieste in acest cod matricea $t cu maricea ta.
$t = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'c');
$n = count($t);
$last = $t ;...
-
» officialakn12 Vreau sa extrag din baza de date prin aceasta comanda:
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `utilizatori` WHERE utilizator= '.$_SESSION .' ';
Insa, nu...
Ultimul mesaj » MarPlo Nu. Ci in codul unde se preiau din formular datele de logare, adica dupa comanda SQL unde se verifica acele date si se stabileste sesiunea de logare....
-
» cadou Am selectat cam ce am crezut ca e nevoie pentru problema mea:
<?php // Setarea pentru format UTF-8...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Problema e de logica a codului. Rescrii variabila array $nume cu o valoare (din ea insasi) care nu mai e array, si, la urmatoarea parcurgere...
-
» MelecaCristian Am incercat sa creez pagini php culegand date din url, in scriptul de mai jos culege date:
De exemplu:
site.domeniu/?name=Soricel&url=
Name...
Ultimul mesaj » MarPlo Se pot folosi ghilimele duble in sirul inclus intre ghilimele simple.
Incearca variabila $add asa:
$add = '<?php include header.php...
-
» Capriciu Sa presupunem ca ca am codul urmator:
$interogare= Select `nume`, `prenume`, situatie.`nota`
from student ...
Acel Update la rezultatele din Select necesita un cod mai complicat, sa cunosti si JavaScript /Ajax.
In primul rand, cand se parcurg sa fie...
-
» cga Am scris o functie si nu stiu unde e pct slab probabil ceva de logica.
<?php
function randsel(){
$tab=array(1,3,5,7);...
Ultimul mesaj » cga Nu ca as fi asa egoist , dar vreau sa imi vad buba, numai asa poti ajunge la genunchiul broastei .
-
» WapNew Salutare,
Vreau si eu sa fac un meniu search pt fisierele dintr-un folder.
Am un director cu 100 poze si cand scriu un keyword sa imi apara doar...
Se face un formular in care adaugi cuvantul Apoi, in scriptul PHP preiei cuvantul, si cu DirectoryIterator() obtii si parcurgi informatiile...
-
» cristinelu Am in database o coloana data_adaugarii .
Cum fac sa afisez numarul de anunturi adaugate astazi de exemplu.
Multumesc.
Ultimul mesaj » Avenirer Nu i-ai dat resursa. De fapt tu nu ai facut decat sa ii dai un string. Pentru a-ti fi interpretata ca o resursa MySQL, trebuia ca variabila sa arate...
-
» alexinio3d Salutare.
Am nevoie de ajutor; am incercat sa calculez cate categorii am in baza de date si numi arata totalul cum trebuie, deoarece imi arata ca am...
Ultimul mesaj » Avenirer Marplo are dreptate. Dar daca tot vrei sa faci in felul tau, ai o greseala acolo. Cand scrii asta...
$total_categorii =...
-
» alexandrutz Salutare
Am creat un script gen calculator php, dar nu imi apare rezulatatul; de ce ?
<?php
$n1 = $_POST ;
$operatia = $_POST ;
$n2 = $_POST ;...
Ultimul mesaj » xagency Pe partea de HTML recomand ca trimiterea sa se faca catre o pagina separata in care este scris scriptu:
<form action= a.php method= post >...
-
» lolzytm Am o intrebare, de exemplu eu pagina o am ceva de genu.
Exemplu:
index.php?pagina=exemplu
Si asta inseamna:
<?
if($_GET == 'exemplu')
{...
Ca sa verifici daca un fisier exista pe server, se poate folosi functia file_exists('adresa_nume_fisier') , returneaza True daca fisierul...
-
» lolzytm Salutare, am luat de pe net un script care de login care foloseste parole incriptate md5() adica am modificat eu scriptul sa mearga. md5.
Asta-i...
Ultimul mesaj » MarPlo Si care-i problema exact, nu schimba parola in baza de date, sau nu merge logarea dupa schimbare?
Oricum, la partea de schimbare nu ai adaugat si...
-
» bvlucretiu Bună!
La interogarea unei baza de date cu SELECT, trebuie să scriu tot cuvântul (întreg) pentru a întoarce înregistrarea din sirul respectiv.
Am o...
Ultimul mesaj » bvlucretiu Bună!
Mulţumesc foarte mult, funcţionează super!
FROM `retete_prajituri`WHERE
`id`like'%$id%' OR...
-
» k0rupe Daca am textu
Antonia - Jameia
Cum asi putea in loc de Antonia sa imi afiseze o poza.
Daca nu exista poza cu Antonia sa imi apara o alta poza...
Ultimul mesaj » k0rupe Mie imi apare poza no-photo.jpg nicidecum poza care inlocuieste Antonia .
Dar eu am nevoie sa scap si de - Jameia .
-
» puiumik Buna, am si eu o problema. Am creat o baza de date in MySql si am introdus 3 inregistrari. As vrea sa imi afiseze o inregistrare pe care eu o...
Acea eroare apare fiindca PHP nu primeste date pt: $_POST cand fisierul nu e accesat prin trimiterea formularului.
Ca sa nu mai apara acea...
-
» bvlucretiu Am acest cod pentru interogarea unei baze de date:
<form action= method= post >
<br><b><i>Introduceti...
Ultimul mesaj » MarPlo Pentru postari cu evidentieri colorate a codului php in acest forum se foloseste tag-ul .
-
» cristinelu Salut,
Am o data adaugata la un articol in baza de date si vreau sa o scot intr-o pagina.Vreau ca atunci cand o scot sa imi apara de exemplu...
Ultimul mesaj » steell Poti folosi functia mktime() cum este exemplul de aici:
tutorialeweb.net/php/data.php
Iata si codul tau:
<?php
$data = '22.02.2013';...
-
» alexinio3d Salutare.
Am urmatoru cod scris :
<?php
// Variabile formular - inceput
// Verificam modelu dorit - inceput
if(isset($_POST ) != Alegeti ){...
Personal nu stiu ce e gresit, prea mult cod de verificat. Incearca sa ti-l depanezi, adica sa vezi ce date contin variabilele folosite.
De...
-
» Adrian As vrea sa adaug la acest script un filtru, daca apesi pe butonul download si nu ai bagat nimic in form sa zica ca trebuia sa bagi un link , daca...
Ultimul mesaj » kiss Din pacate numai merge si eu personal nu am reusit sa ii gasesc sursa la un link altfel pentru ca au modificat scriptul cei de la trilulilu :(
-
» adi94 Am o problema care imi cere cam asa.
La Campionatul Naţional al cainilor de rasă participa mai mulţi câini împreună cu stăpânii lor. Pentru fiecare...
Ultimul mesaj » adi94 Am rezolvat-o...daca ajuta pe cineva, este vorba de biletul 5 de la BD pe 2013.
create table STAPANIi
(
cnp number(13) primary key not null,
nume...
-
» mpadaniel Salut;
In codul de mai jos se pot genera numere loto 6/49 insa doresc sa pun si un buton refresh .
<?php
/**...
Ce sa faca exact acel buton Refresh, sa dea refresh la pagina cu scriptul?
Codul php se executa cand se incarca pagina, sau cand se apeleaza...
-
» MelecaCristian Buna am o problema cu variabila in postul anterior cu developer youtube am inteles cum se extrag datale insa am intampinat o problema la un nou...
Ultimul mesaj » MarPlo Ca sa extragi datele din acel sir cu format JSON, dupa ce il preiei trebuie transformat in Array, cu json_decode().
Apoi lucrezi cu acel array....
-
» trif Buna ziua,
Am o problema un pic ciudata referitoare la ORDER BY.
Am codul acesta
$query= SELECT * FROM cantari_ppt
INNER JOIN categorie
ON...
Ultimul mesaj » MarPlo Incearca sa adaugi numele de coloa si cu numele tabelului.
$query = ... ORDER BY cantari_ppt.categoria ASC ;
Eventual testeaza in phpMyAdmin sa...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum