PHP - MySQL - XML
-
» duvibv Salut,
Poate problema pentru un cunoscator este simpla dar mie imi da ceva batai de cap.
Am un select din baza de date (ex categorie) si imi...
Ultimul mesaj » duvibv Am reusit sa rezolv problema aceasta!
<option value= <?php echo $rows ;?> ><?php echo $rows ;?>
Ca intotdeauna pe siteul acesta...
-
» Komfort Cum as putea sa despart un numar...merge cu explode??
De ex am 12345 si vreau:
v =1
v =3 etc
multumesc
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Ca sa preiei separat cifre dintr-un numar, se transforma acel numar in sir (string) apoi se preia caracterul din sir folosind direct $sir ;...
-
» trif salut, am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, am tot incercat dar nimic.
am in bd denumire disciplina, id_specializare, an_studiu,...
Din ce am inteles, se pare ca trebuie facut un Select cu Join in mai multe tabele, ca sa iei numele profesorului si specializarea. Nu stiu cum...
-
» razvik Salutare.
Cred ca am postat unde trebuie daca nu rog un administrator sa mute corect.
Am observat pe cateva siteuri ca de exemplu daca dai click...
Ultimul mesaj » keenbr Codul facut de tine merge perfect. Doar ce l-am pus intr-un fisier html.
Pa partea de ascundere a imaginii in sursa, nu cred ca este posibil....
-
» Cezar Salutare tuturor! Revin dupa o lunga absenta pe acest forum cu urmatoarea rugaminte:
Am facut o pagina in php pentru a testa un numar de 23 de...
Ultimul mesaj » Cezar Multumesc pentru onestitate Marius. Raspunsul tau dovedeste cat esti de profesionist in ceea ce faci. Cand voi reusi (trebuie) sa rezolv aceasta...
-
» Mezuky Salut.
Am un script pentru inregistrarea utilizatorilor. Totul este bine, dar cand completez gresit un camp imi apare mesajul cu ce nu am completat...
Ultimul mesaj » Mezuky Salut. Mersi pentru raspuns. Mai am o problema, daca utilizatorul nu completeaza nici-un camp sa se afiseze doar Date necompletate nu si email...
-
» steell salut.
1.am intr-o pagina un formular html iar cand dau submit datele sunt trimise la un fisier php care le prelucreaza. cum pot face cest lucru din...
Ultimul mesaj » MarPlo 1. In bara de adrese se adauga, de exemplu:
fisier.php?camp1=Date_Camp1&camp2=Date_din_Camp2&camp3=date_camp3
Iar in fisier.php se preia...
-
» Komfort am un tabel cu fiecare email al fiecarui utilizator si as vrea sa le dau cate un email la fiecare 48 ore..-->asta stiu sa fac cu cron job dar faza...
Ultimul mesaj » ovidius Multumesc.
Inca nu am incercat dar 99% asta este solutia.
Cu bine.
-
» adrian07 buna ziua , intreb aici poate cineva dintre membrii forumului s-a mai intalnit cu aceasta problema si a rezolvat-o in vre-un fel :
am urmatorul cod...
Ultimul mesaj » MarPlo Buna ziua
Odata ce este executat codul:
header('Content-Type: image/png');
Nu se mai poate crea o alta imagine.
Ca sa creezi si sa afisezi cu...
-
» Wayn3 Salut.. de ce va timp incerc sa aflu cum pot face cu sesiunile php sa pot afla pe ce pagina se afla vizitatorii si sa redau statisticile in panoul de...
Ultimul mesaj » keenbr o posibilitate ar fi sa faci ceva de genul:
Consideram ca lucram pe un site fara autentificare/logare
Pasul 1: ii dam fiecarui vizitator un id...
-
» AndreyIstetul Buna. Am o problema. Am un autopacher si el functioneaza si cu niste fisiere de pe web. Dar problema este ca acele fisiere sunt criptate. N-ar fi o...
Ultimul mesaj » AndreyIstetul Buna. Am incercat pe phpromania.net si am gasit rezolvarea.
Decode tool:
www.tareeinternet.com/scripts/decrypt.php
-
» cipriand Pe pagina de anunturi posteaza anunturi gen : erotic, dame de companie, chat. Cum as putea sa filtrez aceste anunturi sau cuvintele. In loc de aceste...
Ultimul mesaj » MarPlo Se poate face ca in exemplu urmator:
<?php
$anunt = 'Textul cu anunt, preluat din baza de date sau alta sursa';...
-
» alexandrutz imi apare eroare cand dau pe 2,3,etc ma redirectioneaza gresit in browseru
<?php
//MySQL Database Connect
include 'dbinfo.php';
$tbl_name=...
Ultimul mesaj » keenbr Incearca in fisier:
$seotag =
incearca sa pui si site-ul online. daca nu merge, lasa o adresa unde poate fi accesat :)
-
» shcarmens Buna ziua! Am inceput sa studiez PHP-ul de doar doua saptamani. Pentru a incerca scripturile, ca server am Apache-ul, dar inca nu am reusit sa...
Ultimul mesaj » keenbr Majoritatea persoanelor care folosesc windows nu isi seteaza din optiuni folder sa vada si extensiile. De aceea si virusii se iau usor prin...
-
» AndreyIstetul Buna
Ce comanda trebuie sa execut ca sa sterg toate campurile dintr-un tabel din baza de date, fara sa sterg tabelul?
-
» trif salut, am si eu o problema. am expresia asta
$medie=$total_note_anual3/$total_note3;
si imi da eroarea asta Warning: Division by zero in... ca nu...
Din eroare se intelege ca $total_note3 e 0. Trebuie sa faci ca sa execute acel cod doar daca $total_note3 nu e 0. Cam asa:...
-
» steell nu stiu de ce imi da eroare cand vreau sa creez acest tabel
create table search (id auto_increment, firma varchar(30), produs varchar
(30), primary...
Ultimul mesaj » MarPlo Merge si fara acel numar 11. Indica numarul maxim de caractere permise pt valoarea adaugata, daca nu e specificat, se foloseste setarea maxima, parca...
-
» trif salut, am si eu o mica problema si nu stiu cum sa o rezolv.
am for-urile acestea:
for($anul=2008; $anul<=2011; $anul++)
{
echo '<a href=...
Ultimul mesaj » GarryOne sau si asa se poate, mai simplu.
$anul = 2008;
for($i=1;$i<=4;$i++) {
echo ' <a href= '.$anul.' > Anul '.$i.' </a> ';
$anul++;
}
-
» lolzytm Daca vreau sa mut datele care au fost selectate prin checkbox in alt tabel cu INSERT INTO cum as putea face?
Ultimul mesaj » MarPlo Nu ma pricep la mutre date dintr-un tabel in altul, fiindca nu am folosit asa ceva.
Din ce inteleg, ar trebui ca formula de INSERT sa contina numele...
-
» LCristian Culmea, pana acum ceva timp mergea bine.
$current_time = date( H:i:s );
$vote_register = mysql_query( INSERT INTO vote (username,ip,time)...
In tabelul MySQL vote , coloana time e de tip text. Nu poti efectua operatii matematice, cum e '<=' pe text. Ar trebui coloana de tip...
-
» trif salut, in primul rand vreau sa zic ca stiu ca este prea mult de citit dar am mare nevoie, asa ca va rog sa fa faceti un pic de timp si sa va uitati...
Dupa cum vad in structura tabelelor, DISCIPLINE e facut sa fie legat de NOTE prin coloana id_disciplina , in cazul asta nu vad cum sa pastrezi...
-
» nutzu123 Salutari are cineva un script mai simplu gen ? un site care l-am gasit zilele acestea, multe lucruri bune plus la unele scripturi au si download ,...
In subsolul paginii de la adresa labs.9lessons.info/srinivas este Powered by Wall Script 4.0 cu link catre site-ul de unde poate fi...
-
» botavlad89 Buna seara !
Am si eu nevoie de un pic de ajutor degat de niste grefice !
Am urmatorul cod ! <?php
include('/phplot/phplot.php');...
Nu prea ma pricem la comenzi SQL, dar incearca asa:
SELECT username, COUNT(SourceCode) AS SourceCode FROM tbluser LEFT JOIN tblsource_code ON...
-
» razvan5 Salut,
Am o problema cu crawlere offline, multi copiaza continutul site-ului si nu m-ar deranja lucru acesta, dar imi mananca extrem de multa banda....
Sesiunile se pastreaza atat timp cat navigatorul web e deschis, sau sunt sterse de PHP.
Daca navigatorul se redeschide, se creaza o noua...
-
» evident am gasit pe net urmatorul search form
<html>
<head>
<title>designplace.org search script</title>
<meta name= author...
Ultimul mesaj » evident eu tot am incercat sa ma uit si sa fac.am incercat cam tot.nu stiu ce poate sa aiba.
folosesc
$query = select * from anunturi where...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum