Buna , am citit lectia asta dar am o problema nu reusesc sa adaug extensi noi pentru upload am incercat in toate felurile dar tot numi iese .Va rog spunetimi cum sa fk.
ThX mult
Problema AJAX
-
Problema AJAX
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
MarPlo
Salut
Am modificat putin scriptul unde erau trecute tipurile de imagini permise, acum pot fi modificate mai simplu.
Se adauga alte extensii la variabila $allowtype din fifierul "upload_img.php.
Am modificat putin scriptul unde erau trecute tipurile de imagini permise, acum pot fi modificate mai simplu.
Se adauga alte extensii la variabila $allowtype din fifierul "upload_img.php.
claUdiu
Acuma am adaugat o alta extensie :
Nu nu merge nici extensia rar si nici celalante extensi .
pls help
Cod: Selectaţi tot
$allowtype = array('zip', 'gif', 'jpg', 'jpeg', 'gif', 'rar', 'rar');
pls help
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
MarPlo
Asa e. L-am modificat dimineata in graba si nu am mai testat.
Scuze.
Acum l-am corectat, era o eroare, in loc de $_FILES['myfile']['type'] trebuia $_FILES['myfile']['name']
Am testat si acum functioneaza.
Scuze.
Acum l-am corectat, era o eroare, in loc de $_FILES['myfile']['type'] trebuia $_FILES['myfile']['name']
Am testat si acum functioneaza.
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...