Poate functia load() nu e corecta, desi daca la prima accesare functioneaza ..., nu stiu ce sa zic. Dar in documentatia jQuery am vazut ca la load() se adauga adresa paginii accesate.
Cod: Selectaţi tot
$( "#result" ).load( "adresa_pagina" );
// Sau:
$( "#result" ).load( "adresa_pagina", function() {
alert( "Load was performed." );
});
Sau:
$( "#result" ).load( "adresa_pagina #container" );
- In metoda a treia, cu #container, elementul html cu id="container" trebuie sa fie in pagina incarcata. Poate si asta e o cauza, la pagina accesata, asta daca functia load() se executa; o poti testa cu varianta a doua, cu alert().
Vezi Tutorial:
jQuery Ajax - metoda load()
Daca problema e la metoda "click", ca nu se executa la apasare pe buton, o solutie mai directa ar fi sa adaugi intr-o functie codul care este executat la clic pe acel buton, iar in tag-ul butonului aplici "onclick".
Cod: Selectaţi tot
<input type="button" id="dutilizator<?=$utilizator['utilizator_id']?>" onclick="dezact(<?=$utilizator['utilizator_id']?>)" value="Dezactivare" />
<script>
function dezact(id_usr){
$.ajax({
type: "POST",
url: "<?=LINK?>admin/core/utilizator.php",
data: { q : "dezactiv", id : utilizator_id },
success: function(){ $("tr#id"+ id_usr).removeClass("success").addClass( "danger" );
$("#load"+ id_usr).load("ADRESA_PAGINA #load"+ id_usr);
$("#loadstare"+ id_usr).load("ADRESA_PAGINA #loadstare"+ id_usr); }
});
});
</script>
- Alta idee nu mai am. Incearca sa faci teste cu alert() in diferite parti din cod, sa vezi daca se acceseaza acea funtie, ce date se primesc, etc., si asa iti poti da seama unde e problema si tot acolo cum sa o rezolvi.