claUdiu scrie:Nu! Deci: Tu candai descarcat scriptul ti-o dat un fisier, de ex: Commentari. Tu acolo ai mai multe. Printre care si un fisier pe nume FISIERE. Deci: Mai descarca o data scriptul de commentari si uploadeza pe server TOT, dar TOT ce e in acel fisier descarcat.
Nu styu daca e de la asta,de fapt "Fisiere este un director"cu mai multe fisiere in el dar am urcat tot ce era in arhiva.Daca e nevoi o sa il mai descarc odata si o sa il urc,orikum faza e ca eu nu am putut crea baza de date din browser "fisiere/creaza_tabel.php" ca imi dadea eroare si am facuto manual am copiat ce era in interior tabelul acela in SQL dar am vazut ca in pagina acea de "creaza_tabel.php" mai erau linii de cod iar eu nu am urcat decat ce tinea de tabelul ala.
Deci eu am pus linia aceasta de cod http://www.desprepc.dap.ro/fisiere/creaza_tabel.php.
Pe server am pus directorul "fisiere cu tot ce e in el,iar eu trebuia sa pun linia asta ca sa creez tabelul, iar cand fac asta imi da eroarea asta:
Error 500!
/fisiere/creaza_tabel.php
Internal Server Error!
In fisier contine asta:
Cod: Selectaţi tot
<?php
header("Content-type: text/html; charset=utf-8");
// Include fisierul pt. conectare-selectare baza de date
include("admin.php");
// Creaza tabelul pt. format UTF-8
$sql = "CREATE TABLE `comentarii` (pagina varchar(200), id INT UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, nume varchar(42), email varchar(50), coment varchar(750), site varchar(77), data int(10), ip varchar(15), amail int(1) NOT NULL DEFAULT '0') CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci";
if (mysql_query($sql, $conn))
echo '<br /><br /><br /><center><h4>
Tabelul comentarii a fost creat </h4></center><br />';
else
echo '<br /><br /><br /><center><h4>
Tabelul comentarii nu a putut fi creat deoarece - '. mysql_errno(). ' : '. mysql_error(). '</h4></center>';
mysql_close();
?>
Iar eu am pus in SQL numai:
Cod: Selectaţi tot
CREATE TABLE `comentarii` (pagina varchar(200), id INT UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, nume varchar(42), email varchar(50), coment varchar(750), site varchar(77), data int(10), ip varchar(15), amail int(1) NOT NULL DEFAULT '0') CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci
Din tot ce contine pagina de mai sus fiind "
creaza_tabel.php din directorul fisiere" asta ca sa intelegi mai bine ce am facut.