reactualizare date fara reflesh
-
reactualizare date fara reflesh
salut, as dori sa stiu cum s-ar face sau daca este un script care sa imi verifice baza de date si in functie de rezultate sa imi schimbe si pe pagina dar sa nu trebuiasca sa se dea reflesh. adica sa se modifice anumite date cum este de exemplu pe facebook in partea dreapta sus (la varianta noua). astept raspuns. multumesc anticipat. cu stima trif
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Salut
In principiu, adaugarea de date de pe server in pagina fara refresh se face cu Ajax.
Daca vrei ca datele sa fie verificate si reactualizate la un anumit interval de timp, se poate aplica functia setInterval() , ca sa apeleze o functie Ajax care acceseaza un fisier PHP de pe server, iar cu raspunsul primit rescrie datele in pagina.
Scriptul PHP preia datele primite, face verificare in baza de date, apoi, cu "echo" returneaza raspunsul /datele ce trebuie trimise inapoi la functia Ajax.
- Despre Ajax, vezi cursul Ajax de pe site, sau lectiile de la Curs Javascript -> jQuery.
- Despre setInterval() e un tutorial la pagina: setTimeout() si setInterval().
In principiu, adaugarea de date de pe server in pagina fara refresh se face cu Ajax.
Daca vrei ca datele sa fie verificate si reactualizate la un anumit interval de timp, se poate aplica functia setInterval() , ca sa apeleze o functie Ajax care acceseaza un fisier PHP de pe server, iar cu raspunsul primit rescrie datele in pagina.
Scriptul PHP preia datele primite, face verificare in baza de date, apoi, cu "echo" returneaza raspunsul /datele ce trebuie trimise inapoi la functia Ajax.
- Despre Ajax, vezi cursul Ajax de pe site, sau lectiile de la Curs Javascript -> jQuery.
- Despre setInterval() e un tutorial la pagina: setTimeout() si setInterval().
Subiecte similare
- Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...