Salut Marplo,
Am descoperit aceasta functie set_time_limit(0); si as dori sa-mi explici cam ce intrebuintari are si daca este important sa o folosesc sau nu.
set_time_limit(0)
-
set_time_limit(0)
Învaţă ce iţi trebuie, nu ce trebuie !!
MarPlo
Functia set_time_limit() seteaza numarul maxim de secunde permis pentru executarea comenzilor din acel script, timp ce depinde si de functia max_execution_time() din php.ini (in general e setat la 30 secunde). Daca scriptul nu termina de efectuat ce are in acel numar de secunde, cand se ajunge la el, intrerupe scriptul si returneaza eroare.
Asta e ce spune in manualul oficial, la set_time_limit, unde sunt explicatii mai detaliate.
- Ca recomandare, cand sunt nelamuriri despre vreo functie PHP, gasesti explicatii si exemple la php.net
Asta e ce spune in manualul oficial, la set_time_limit, unde sunt explicatii mai detaliate.
- Ca recomandare, cand sunt nelamuriri despre vreo functie PHP, gasesti explicatii si exemple la php.net
Subiecte similare
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...