Am tot cautat pe google dar nu am gasit ceva folositor si functional.
Un cod de paginare in javascript ?
Solicitare Paginare javascript
-
Solicitare Paginare javascript
steell
Nici nu cred ca vei gasi. Nu stie nimeni cum ai tu structura site-ului ca sa iti faca un astfel de script.
Pe site am gasit scriptul asta dar numai tu sti daca iti este folositor sau nu.
https://marplo.net/php-mysql/clasa-p ... -php" target="_blank
Daca vrei sa fie fara refresh la pagina trebuie facut cu ajax.
Pe site am gasit scriptul asta dar numai tu sti daca iti este folositor sau nu.
https://marplo.net/php-mysql/clasa-p ... -php" target="_blank
Daca vrei sa fie fara refresh la pagina trebuie facut cu ajax.
MarPlo
Sallut
Trebuie sa combini /apelezi scriptul php de paginare cu un cod JavaScript /Ajax.
Ideea ar fi asa:
1. Cu php se afiseaza continutul initial intr-un anumit <div>, si cu butoanele de paginare.
2. Cand se apasa pe butonul de paginare, o functie javascript preia numarul apasat si prin Ajax il trimite ca ID la scriptul php.
3. Raspunsul de la srver (continutul asociat acelui ID) e preluat de javascript si adaugat in acel <div>.
- Daca nu stii sa faci codul javascript, vezi ce gasesti pe internet la cautare: "jquery pagination".
Trebuie sa combini /apelezi scriptul php de paginare cu un cod JavaScript /Ajax.
Ideea ar fi asa:
1. Cu php se afiseaza continutul initial intr-un anumit <div>, si cu butoanele de paginare.
2. Cand se apasa pe butonul de paginare, o functie javascript preia numarul apasat si prin Ajax il trimite ca ID la scriptul php.
3. Raspunsul de la srver (continutul asociat acelui ID) e preluat de javascript si adaugat in acel <div>.
- Daca nu stii sa faci codul javascript, vezi ce gasesti pe internet la cautare: "jquery pagination".
cadou
Am incercat sa fac ceva si uite la ce am ajuns:
Si js
Dar nu imi functioneaza
Cod: Selectaţi tot
<a class="page'.$x.'" name="'.$x.'" id="'.$x.'" href="#page'.$x.'" style="text-decoration:none;">'.$x.'</a>
Cod: Selectaţi tot
$(document).ready(function(){
$(function(){
var pt = $('#pt').val();
var idpage = $('#page').val();
$('.comm-quest').load('/comm-view.php?pt='+pt);
});
$('a.page'+ idpage).click(function(){
$('.comm-quest').load('/comm-view.php?pt='+pt+'&pagina='+idpage);
});
});