Trimitere date din formular la adresa de email

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
wallentin

Trimitere date din formular la adresa de email

Vreau sa fie trimise datele din formular la o adresa de e-mail de unde utilizatorul in maxim 1 minut v-a primi mail cu un pdf.
Statusuri amuzante de pe Facebook Romania >>>> http://www.facebuc.ro" target="_blank

MarPlo Mesaje:4343
Pentru preluare date din formular ca sa fie trimise la o adresa de e-mail, vezi lectia PHP: Trimitere date la o adresa de e-mail.
De asemenea, poti folosi optiunea de cautare, mai sunt subiecte pe aceasta tema.

wallentin Mesaje:4
pana aici e bine...dar ce cod trebuie folosit...ca sa trimit automat inapoi un mail ma utilizator cu un pdf?
Pentru numar de telefon folosesc asa ? $numar = $_POST['numar'];
Ca sa fiu mai explicit, am sa folosesc mailer.php de la tine :) si vreau sa stiu cum pun acolo in loc de mesaj sa apara numarul de telefon , ma refer la post $numar = $_POST['numar'].
Si as mai vrea un cod pentru raspundere automata pe mail la ala care imi tremite adresa lui de mai, dar vreau sa ii pun un atasament pdf..... te rog frumos..... multumesc
Statusuri amuzante de pe Facebook Romania >>>> http://www.facebuc.ro" target="_blank

MarPlo Mesaje:4343
Ca sa apara in loc de mesaj numarul de telefon, adaugi un camp text pt telefon in formular.

Cod: Selectaţi tot

Telefon: <input type="text" name="numar" id="numar" />
Iar in codul PHP, daca nu iti trebuie alt mesaj, preiei numarul in $message.

$message = $_POST['numar'];

Ca sa trimiti apoi automat un mail la cel care a transmis datele din formular, folosesti inca o functie mail(), dar la $to adaugi adresa lui, iar la $from a ta (sau a site-ului). In script-ul mailer de pe site ar veni asa:

<?php
// ...
if(mail($to, $subject, $content, $from)) {
  $trimis = 1;
  // trimite un mail si la utiliator
  $msgusr = 'Mesaj pt utilizator';
  if(mail($email, $subject, $msgusr, 'From: adresa_admin@mail.tld')) {
    echo 'mesaj trimis';
  }
}
// ...
?>
Partea cu trimitere PDF nu cunosc. Poate gasesti pe net solutie, cautand: "php send mail pdf file".

Subiecte similare