Utilizare Script Inregistrare - Accesare pagina dupa Logare

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
milly62
Mesaje: 5

Utilizare Script Inregistrare - Accesare pagina dupa Logare

Salut,
Am descarcat de curand scriptul Script Utilizatori - Inregistrare, Autentificare de aici:
https://marplo.net/php-mysql/utiliza ... gare
Si am cateva probleme de instalare.

Am respectat ghidul de pe site si nu mi-a mers.
Eu doresc ca acecesul la pagina sa se faca de vizitatori numai dupa ce se autentifica.
Cand accesez pagin nu - mi spune ca trebuie sa am un cont si nu ma redirectioneaza la o pagina de inregistrare.
Stie cineva cum se face?

MarPlo
Salut
Ca sa folosesti acest script in ceea ce vrei, trebuie intai sa stii PHP si in special lucrul cu sesiuni.
Este explicat destul de clar in fisierul "test.php", se include la inceputul fisierului /paginii tale PHP fisierul "users.php".
Variabila $login contine formularul Logare, sau mesajul de autentificare
Apoi se verifica sesiunea: $_SESSION['username']; daca exista afisezi continutul pagiinii, altfel, un mesaj sau ce vrei.
Cam asa:

Cod: Selectaţi tot

<?php
include('users.php');
?>
<!doctype html>
<html>
<head>
 <meta charset="utf-8" />
 <title>Test Script Utilizatori</title>
 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="usrtempl/style.css" />
 <script src="usrjs/jquery_1.7.js" type="text/javascript"></script>
</head>
<body>
<?php
echo $login;       // afiseaza  formular Logare, sau mesajul de Autentificare

// Executa cod in functie de $_SESSION['username']
if(isset($_SESSION['username'])) {
  echo '<h4>Continut /pagina pt. utilizatorii autentificati.</h4>';
}
else {
  echo '<h4>Trebuie sa va autentificati.</h4>';
}
?>
</body>
</html>
- Daca nu intelegi despre ce e vorba, studiaza intai lectiile din Cursul PHP-MySQL, iti vor fi de folos.

milly62
Buna . Am revenit.
Am incercat sa remediez situatia si nu am reusit.
Im partea de sus a paginii imi apare:

Cod: Selectaţi tot

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwww/public_html/xxxxx/download.php:1) in /home/wwww/public_html/xxxx/usrincls/config.php on line 4
Nu stiu ce sa mai fac.
Multumesc.

MarPlo
Subiecte legate de aceasta eroare sunt de mai multe ori pe forum, doar cauta: "headers already sent".
De exemplu, vezi raspunsurile de la pagina:
php-mysql-xml/eroare-cannot-send-sessio ... html#p5497

Subiecte similare