Salut !
Imi puteti spune care ar fi cel mai bun font pentru o pagina web si marimea lui ?Tot timpul cand lucrez la un site am impresia ca fontul e prea mare daca il las asa cum e .
Multumesc !
Intrebare tip si marime font potrivit pentru pagina web
-
Intrebare tip si marime font potrivit pentru pagina web
MenCar
Depinde si ce vrei sa scri, adica la ce folosesti acel continut...
Un articol eu zic, adica cea mai buna marime e 8 sau 9, titlu 9 ingrosat...
Un articol eu zic, adica cea mai buna marime e 8 sau 9, titlu 9 ingrosat...
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...