Am intele da un buton care sa ma intoarca la pagina din care a fost accesat butonul de inregistrare si recuperare date.
Nu pot sa unu un URL fix pt ca rubrica de autentificare o sa existe pe toate paginile.
Ma gandeam la ceva de genu URL ='.$_SERVER['SCRIPT_NAME'].' da asta imi intaorce "user/index.php".
Buton pt ultima pagina accesata
-
Buton pt ultima pagina accesata
MarPlo
Salut
Ca idee, poti sa retii in 2 sesiui pagina curenta si cea anterior accesata. Acele sesiuni sa fie intr-un fisier care e inclus in toate paginile (inclusiv in pagina unde vrei butonul de "Inapoi").
Iar in fisierul unde adaugi butonul se preia adresa din "lasturl":
Ca idee, poti sa retii in 2 sesiui pagina curenta si cea anterior accesata. Acele sesiuni sa fie intr-un fisier care e inclus in toate paginile (inclusiv in pagina unde vrei butonul de "Inapoi").
Cod: Selectaţi tot
session_start(); // doar daca nu e deja
$urlpg = 'http://'. $_SERVER['HTTP_HOST']. $_SERVER['REQUEST_URI'];
$_SESSION['lasturl'] = isset($_SESSION['urlpg']) ? $_SESSION['urlpg'] : $urlpg; // pt. pagina anterioara
$_SESSION['urlpg'] = $urlpg; // pt pagina curenta, va fi transferata la "lasturl" in urmatoarea pagina
Cod: Selectaţi tot
echo '<a href="'. $_SESSION['lasturl'] .'" title="Inapoi">Inapoi</a>';
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...