simplexml_load_string error Input not proper UTF-8 encoding
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
alexinio3d
simplexml_load_string error Input not proper UTF-8 encoding
Salut imi puteti spune de ce tot primesc urmatoarele erori ?
Cod: Selectaţi tot
[08-Jun-2014 12:00:08 Europe/Helsinki] PHP Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Input is not proper UTF-8, indicate encoding !
Bytes: 0xB4 0x73 0x20 0x4E in /home/treisute/public_html/radio/include.php on line 58
[08-Jun-2014 12:00:08 Europe/Helsinki] PHP Warning: simplexml_load_string(): treisute.ro</SERVERURL><SERVERTITLE>Radio25 Romania</SERVERTITLE><SONGTITLE>Word in /home/treisute/public_html/radio/include.php on line 58
[08-Jun-2014 12:00:08 Europe/Helsinki] PHP Warning: simplexml_load_string(): ^ in /home/treisute/public_html/radio/include.php on line 58
[08-Jun-2014 12:00:08 Europe/Helsinki] PHP Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Input is not proper UTF-8, indicate encoding !
Bytes: 0xB4 0x73 0x20 0x4E in /home/treisute/public_html/radio/include.php on line 58
[08-Jun-2014 12:00:08 Europe/Helsinki] PHP Warning: simplexml_load_string(): treisute.ro</SERVERURL><SERVERTITLE>Radio25 Romania</SERVERTITLE><SONGTITLE>Word in /home/treisute/public_html/radio/include.php on line 58
Am cautat pe net si numa nu am gasit nici o explicatie ...
Siteuri create / configurate de mine :
SilvoProject.Ro ( Magazin Online ) :
SilvoProject.Ro
TreiSute.Ro ( Comunitate de gaming ) :
TreiSute.Ro
MarPlo
Salut
Din mesajul de eroare se intelege ca sirul cu documentul xml contine caractere nevalide utf-8 (0xB4 0x73 0x20 0x4E).
Incearca sa convertesti sirul in format valid utf-8, cu functa utf8_encode().
Cod: Selectaţi tot
$xml = simplexml_load_string( utf8_encode($sir_xml) );
Subiecte similare
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Ultimul mesaj
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...
- implode(): Passing glue string after array is deprecated
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Dupa 7 ani !
Acum, revazand o veche aplicatie cu codul Multiple Select Drop Down list cu tabel 3 coloane +1; am constatat ca datorita upgradarii...
Ultimul mesaj
OK ! Eu nu am inteles despre ce parametri era vorba. S-a rezolvat, multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ai raspuns ! TOATE CELE BUNE !!!