Preluare si Adaugare continut Tab in Pagina de la PHP
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
andras
Preluare si Adaugare continut Tab in Pagina de la PHP
Salut,
Am 2 intrebari:
1. href din <li>. Am facut niste tab-uri in pagina.php. In loc de
Cod: Selectaţi tot
<li><a href="#section-list-0"><span><?php echo $lang['TABLECOM_28']; ?></span></a></li>
(care merge) doresc sa pun fiecare tab in alt fisier, pentru ca altfel as avea un pagina.php prea lung. Am incercat:
Cod: Selectaţi tot
<section>
<div class="tabs tabs-style-flip">
<nav>
<ul>
<li><a href="colorat.php"><span><?php echo $lang['TABLECOM_29']; ?></span></a></li>
<li><a href="http://localhost/casco/colorat.php"><span><?php echo $lang['TABLECOM_29']; ?></span></a></li>
</ul>
</nav>
</div>
</section>
Nici una <li> nu-mi redirectioneaza catre colorat.php. Am auzit ca <li> nu redirectioneaza automat, nu stiu cit e de adevarat. Care ar fi rezolvarea?
2. Cind se foloseste de obicei $GLOBALS['x'] ? Il pot folosi sa comunice intre pagini? Am incercat dar nu merge.
MarPlo
Salut
Cum adica tag-ul <li> sa redirectioneze? Link-ul de la <a> din <li> deschide adresa de la "href". In rest, ce sa faca? Nu se intelege.
2. Pentru a transmite valori de la o pagina la alta in PHP, se foloseste $_SESSION, cu session_start() la inceput.
GLOBALS e pentru a da posibilitatea unei variabile sa fie folosita si in functii sau clase, cand e definita in afara lor.
andras
Scuze, am vrut sa spun ca <a href="colorat.php"></a> la mine nu merge daca e incadrat in <li> </li>. E ceva greseala de sintaxa?
Sa fiu mai clar: am uset de 5 tab-uri in pagina.php. Acest
ar trebui sa-mi deschida fisierul colorat.php atunci cind dau click sus pe titlul tab-ului si sa-mi puna in tab-ul respectiv continutul lui colorat.php. Doar ca nu o face, nu deschide nimic dar nici nu da eroare. Lucrez cu Modzila si Aptana Studio 3, dar inca stiu prea bine partea de debug. M-am impotmolit si nu stiu de unde sa o iau.
MarPlo
Daca link-ul de la <a> nu merge, posibil sa ai in pagina un script javascript care opreste deschiderea link-urilor adaugate in anumite elemente, cum ar fi <li>.
Treaba cu continutul pentru Tab, din ce am inteles, daca vrei sa adaugi in pagina continutul de la acel link, fara Refresh, trebuie sa folosesti Ajax.
La clic pe link, se acceseaza cu Ajax adresa respectiva, iar raspunsul de la PHP se adauga in ce element HTML vrei.
andras
Da intr-adevar, din ratiuni de design tab-urile erau configurate sa nu permita link la fisiere externe, ci doar la
<a href="#sectiune_din_fisierul_curent"></a>. O sa le las asa. O zi buna.
Subiecte similare
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Ultimul mesaj
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna ziua,
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Ultimul mesaj
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine...
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Ultimul mesaj
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...