deci folosesc un script de upload fisiere pentru siteul meu si nu stiu cum sa fac sa se genereze automat o pagina cu url + download
Un ex:
Uploadez : Img.jpg
Si sa se genereze :
http://siteulmeu/download/img.jpg.php (sau html)
adica sa fie cate o pagina pentru fiecare fisier care il uploadez sau il uploadeaza un user
Multumesc mult,
Upload Fisier + Pagina
-
Upload Fisier + Pagina
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
nutzu123
Foloseste scriptul de pe site, deoarece are mai multe functii:
Cod: Selectaţi tot
<?php
// Aici puteti modifica numele directorului de upload (daca ati pus alt nume)
$uploadpath = "upload/";
// Aici este setata marimea maxima, in KiloBytes, care este permisa (dar marime maxima depinde si de setarile serverului)
$max_size = 2000;
// Aici puteti schimba tipul, extensia fisierelor permise pt. upload
$allowtype = array('bmp', 'flv', 'gif', 'jpg', 'jpeg', 'mp3', 'pdf', 'png', 'rar', 'zip');
if(isset($_POST['submit'])) {
if (isset ($_FILES['fisiere'])) {
$uploadpath = $uploadpath . basename( $_FILES['fisiere']['name']);
$type = end(explode(".", strtolower($_FILES['fisiere']['name'])));
// Daca fisierul are extensia permisa
if (in_array($type, $allowtype)) {
// Verifica daca fisierul are marimea permisa
if ($_FILES['fisiere']['size']<=$max_size*1000) {
if(move_uploaded_file($_FILES['fisiere']['tmp_name'], $uploadpath)) {
echo "Fisierul:<b> ". basename( $_FILES['fisiere']['name']). "</b> a fost incarcat cu succes:";
echo "<br />Tipul fisieului:<b> ". $_FILES['fisiere']['type'] ."</b>";
echo "<br />Marime (<i>in Bytes</i>): <b>". $_FILES['fisiere']['size'] ."</b><br /><br />";
echo 'Link catre fisierul incarcat: <b>http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['REQUEST_URI']).'/'.$uploadpath.'</b>';
}
else {
echo "<b>A aparut o eroare la urcarea fisierului pe server, <br /> posibil ca marimea fisierului sa depaseasca permisiunile setate de server.</b>";
}
}
else { echo 'Fisierul <b>'. $_FILES['fisiere']['name']. '</b> depaseste marimea permisa de maxim <i><b>'. $max_size. 'KB</b></i>'; }
}
else { echo 'Fisierul <b>'. $_FILES['fisiere']['name']. '</b> nu are tipul de extensie permis'; }
}
}
?>
<div style="width:333px; text-align:center;">
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST" enctype="multipart/form-data">
Upload Fisier:
<input type="file" name="fisiere" /> <br />
<input type="submit" name='submit' value="Upload" />
</form>
</div>
MelecaCristian
sti cum am facut ?
am folosit cateva coduri textare cu taguri simple de ex
dar parca nu e ceea ce caut adica e ok ca arata dimenisiunea tipul unde este uploadat dar vreau sa fie
sa aive fiecare fisier pagina separata pentru ca sa fac un fel de share link stii ...
asa daca uploadeaza ii da fisierul direct nu il poate trimite ca pagina sa fie accesat de mai multi useri
MS oricum :X
am folosit cateva coduri textare cu taguri simple de ex
<a href="urlsite.domeniu/upload/fisier.format">
<a href="urlsite.domeniu/upload/fisier.format.html">
asa daca uploadeaza ii da fisierul direct nu il poate trimite ca pagina sa fie accesat de mai multi useri
MS oricum :X
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
nutzu123
pentru asa ceva iti trebuie un script special pentru upload file cauta si tu pe google sunt multe scripturi de "upload file" sau "upload images" gratuite si usor de instalat
MarPlo
Salut
Poti folosi functia file_put_contents() ca sa creezi automat un fisier.
Adaugi functia imediat dupa linia de cod care face upload, cu un nume de fisier in functie de fisierul upload-at, si un continut care vrei in acel fisier.
Vezi documentatia si exemple cum se foloseste aceasta functie, de la pagina din link-ul dat mai sus.
Poti folosi functia file_put_contents() ca sa creezi automat un fisier.
Adaugi functia imediat dupa linia de cod care face upload, cu un nume de fisier in functie de fisierul upload-at, si un continut care vrei in acel fisier.
Vezi documentatia si exemple cum se foloseste aceasta functie, de la pagina din link-ul dat mai sus.
MelecaCristian
mam gandit ca imi trebuie am cautat si pe google da nu am gasit nimic interesant ma rog o sa imi fac sigur adica incerc numa faza aia de la url //fisier.format.html daca asi stii chestia acea dintre //nedefinit.html ma rog .. o sa mai studiez problema u ai site ? imi arti si mie ?
MarPlo
La script-ul dat mai sus ar veni ceva cam asa:
file_put_contents($uploadpath.'.html', 'Continut in html');
file_put_contents($uploadpath.'.html', 'Continut in html');
MelecaCristian
foarte simplu si folositor multumesc de script admin ...
apropo tia luat mult sa inveti fiecare tag:D si rolul lui ?
apropo tia luat mult sa inveti fiecare tag:D si rolul lui ?
Subiecte similare
- Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...