Pagina privata, cu inregistrare
-
Pagina privata, cu inregistrare
cum faci o pagina privata adica acesul pe ea sa se faca doar daca are cont pe site o pagina php folosesc scriptul de pe acest site... Nu stiu eu prea multe sunt icepator da stiu ca e ceva cu sesiuni si daca nu are cont sa fie redirectionat catre pag. De inregistrare :d multumesc
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MarPlo
Salut
Vezi si subiectul de aici restrictie-link-download-scripturi-t225.htm , problema e similara.
Ar veni cam asa:
Vezi si subiectul de aici restrictie-link-download-scripturi-t225.htm , problema e similara.
Ar veni cam asa:
Cod: Selectaţi tot
<?php
// Cod php anterior
if (isset($_SESSION['nume'])) {
echo 'Afiseaza continut / pagina pt. utilizatori';
}
else {
// redirect
header( 'Location: adresa_pagina_inregistrare');
}
?>
MelecaCristian
a functionat multumesc mult :D
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...