Adaugare Script comentarii 2 in pagina HTML
-
Adaugare Script comentarii 2 in pagina HTML
As dori sa stiu daca scriptul de comentarii 2 poate fi introdus si intr-o pagina HTML, si daca da ... cum pot face acest lucru?
MarPlo
Salut
Acel script de comentarii functioneaza in pagini /fisiere PHP.
Acel script de comentarii functioneaza in pagini /fisiere PHP.
mihai_d
Multumesc pentru raspuns.
Dar as vrea sa stiu cum as putea introduce un script pentru comentarii intr-o pagina HTML
Dar as vrea sa stiu cum as putea introduce un script pentru comentarii intr-o pagina HTML
MarPlo
Daca serverul are php, se poate folosi tag-ul <object> ca sa incluzi o resursa externa in pagina html, dar problema e transmiterea adresei poaginii prin tag-ul <object> la scripotul php de comentarii.
De exemplu:
Iar script-ul de comentarii sa preia si sa foloseasca "id_pagina" din adresa.
- Poti incerca Script comentarii cu paginare. Merge inclus si in pagini ".html", dar functioneaza cu baza de date MySQL; detalii in acea pagina.
- Sau poti incerca plugin-ul de comentarii de la Facebook:
developers.facebook.com/docs/plugins/comments/
De exemplu:
Cod: Selectaţi tot
<object type="text/html" data="script_comentarii.php?id=id_pagina" width="500" height="350"></object>
- Poti incerca Script comentarii cu paginare. Merge inclus si in pagini ".html", dar functioneaza cu baza de date MySQL; detalii in acea pagina.
- Sau poti incerca plugin-ul de comentarii de la Facebook:
developers.facebook.com/docs/plugins/comments/
Subiecte similare
- Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt... - Eroare citire pagina cu file_get_contents
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...