Salut,
Am si eu o rugaminte, folosesc acest tip de formular de pe pagina Formular de Contact
Am o pagina in care am implementat acest tip de formular, insa am doua (2) formulare de acel fel, insa cu fisiere diferite cele 2 .php si .js dar modelul de form, am schimbat doar form name="mailer1" inclusiv form name="mailer2" si aceasi modificari si in javascript.. din mailer am redenumit mailer 1 si 2.. sper ca m-ai inteles.
Insa cand am aceste 2 script-uri de formulare pe o pagina, imi da eroare la cod de verificare incorect.
Mersi frumos
Doua Formular Contct pe o singura pagina
-
Doua Formular Contct pe o singura pagina
MarPlo
Salut
Cred ca trebuie modificat si id-ul "codas" din tag-ul unde e afisat codul de verificare, respectiv in scriptul javascript, in functia set_codas() care genereaza si afiseaza codul.
Problema poate fi mai complicata, daca se adauga de 2 ori acelasi script JS in pagina, apar erori daca sunt 2 functii cu acelasi nume, deci trebuie si numele lor schimbat sa nu fie de doua ori.
- Personal nu ma bag in astfel de modificari.
Cred ca trebuie modificat si id-ul "codas" din tag-ul unde e afisat codul de verificare, respectiv in scriptul javascript, in functia set_codas() care genereaza si afiseaza codul.
Problema poate fi mai complicata, daca se adauga de 2 ori acelasi script JS in pagina, apar erori daca sunt 2 functii cu acelasi nume, deci trebuie si numele lor schimbat sa nu fie de doua ori.
- Personal nu ma bag in astfel de modificari.
Subiecte similare
- Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...