Salut Marplo..
Folosesc urmatorul script de contact, link: https://marplo.net/php-mysql/formular_contact-s.php
Am o pagina care are contine 2 formulare separate, fiecare are actiunea catre fisier separat, setat id si name la input diferite.
Totul este ok, primul formular trimite OK, insa al doilea formular e cu probleme, el trimite toate datele, dar mesajul de confirmare(din al 2-formular), imi afiseaza in locatia primului formular. Ce mai trebuie modificat, mie imi scapa dar nu stiu..
Sper ca ai inteles dupa cum m-am exprimat..
Numai bine,
Adi P.
Mesaj de confirmare in 2 formulare de contact pe pagina
-
Mesaj de confirmare in 2 formulare de contact pe pagina
MarPlo
Salut
Mesajul de confirmare e afisat cu acest cod din "contact.js":
in tag-ul <h3> cu id="fc_titlu".
In al doilea formular ar trebui modificat id-ul din acel tag, de exemplu "fc_titlu2", de asemenea trebuie modificat la fel si in codul javascript pentru acel formular.
Mesajul de confirmare e afisat cu acest cod din "contact.js":
Cod: Selectaţi tot
document.getElementById('fc_titlu').innerHTML = cerere_http.responseText;
In al doilea formular ar trebui modificat id-ul din acel tag, de exemplu "fc_titlu2", de asemenea trebuie modificat la fel si in codul javascript pentru acel formular.
adytzul89
Mersi frumos pentru pont.
Eu nu mai aveam acel id, in formularul meu, voi face modificarea indata.. mersi din nou
Numai bine,
Adi P.
Eu nu mai aveam acel id, in formularul meu, voi face modificarea indata.. mersi din nou
Numai bine,
Adi P.
adytzul89
Salut din nou..
Crezi ca ma poti ajuta cu o modificare in .js ?!
Am un input care este de tip numar.. As vrea ca acel input sa accepta de la numarul 10 in sus..
Script separat am gasit pentru model, am gasit asa:
Nu stiu cum as putea sa o implementez sub modelul existent .js din formular..
Adica aici: sper ca ma poti ajuta cu o idee..
Numai bine,
Adi P.
Crezi ca ma poti ajuta cu o modificare in .js ?!
Am un input care este de tip numar.. As vrea ca acel input sa accepta de la numarul 10 in sus..
Script separat am gasit pentru model, am gasit asa:
<script type="text/javascript">
function validate(){
x=document.myForm
txt=x.myInput.value
if (txt>=10) {
return true
}else{
alert(">=10")
return false
}
}
</script>
Adica aici:
...
else if (mesajul.length<3 || mesajul.length>500) {
alert('Campul "INTREBAREA" trebuie sa contina intre 5 si 500 de caractere.');
formular.infoupgr.focus();
}
...
Numai bine,
Adi P.
MarPlo
Mai simplu, poti adauga un camp input de tip number cu atribut min="10".
Si eventual, daca mai este necesar, poti face verificare si pe partea de server in codul php.
<input type="number" name="nume_camp" id="id_camp" min="10" />
Subiecte similare
- Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...