Salut
Cum as putea adauga si optiunea de modificare a meniului / paginii , la acest script gen CMS:
https://marplo.net/php-mysql/creare_site_cms.html .
Adaugare modificare / meniu / pagina in Script CMS
-
Adaugare modificare / meniu / pagina in Script CMS
MarPlo
Salut,
E destul de complicat de a face si optiunea de modificare, de aceea nici nu am adaugat asta in script. Este un script de invatare pentru incepatori si am pus necesarul cu ce e mai simplu.
De multe ori codul pentru partea de administrator e mai greu si dificil decat partea de afisare a paginii.
In principiu, pentru modificare trebuie doua operatii, Select si Update:
1. Se face un Select in baza de date pentru meniul ce trebuie modificat si se afiseaza in campuri de formular datele acestuia: nume, titlu, descrire, ...
2. Datele fiind in casute text, pot fi modificate, apoi sunt trimise la un script php care face Update in tabel cu datele din formular, la randul cu acel meniu.
- Oricum, acel tutorial a fost facut in urma cu 2 ani si ceva, acum e cam depasit; e util pt. invatare, dar ca ceva profesional trebuie facut cu tehnologia OOP (clase si obiecte). Daca stii engleza, poti incerca scriptul prezentat in acest tutorialul, URL: elated.com/articles/cms-in-an-afternoon-php-mysql/ .
E destul de complicat de a face si optiunea de modificare, de aceea nici nu am adaugat asta in script. Este un script de invatare pentru incepatori si am pus necesarul cu ce e mai simplu.
De multe ori codul pentru partea de administrator e mai greu si dificil decat partea de afisare a paginii.
In principiu, pentru modificare trebuie doua operatii, Select si Update:
1. Se face un Select in baza de date pentru meniul ce trebuie modificat si se afiseaza in campuri de formular datele acestuia: nume, titlu, descrire, ...
2. Datele fiind in casute text, pot fi modificate, apoi sunt trimise la un script php care face Update in tabel cu datele din formular, la randul cu acel meniu.
- Oricum, acel tutorial a fost facut in urma cu 2 ani si ceva, acum e cam depasit; e util pt. invatare, dar ca ceva profesional trebuie facut cu tehnologia OOP (clase si obiecte). Daca stii engleza, poti incerca scriptul prezentat in acest tutorialul, URL: elated.com/articles/cms-in-an-afternoon-php-mysql/ .
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Modificare cod Animated musical notes
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Fiindca astazi suntem in 31 decembrie 2020, va doresc un sincer La multi ani si toate cele bune in 2021. :)Ultimul mesaj
Sincer sa fiu, am imprumutat un cod de...
Multumesc pentru raspuns si pentru solutia de cod. - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt... - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...