Buna ziua
Sigur, v-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcarea cursurilor solicitate de limba engleza.
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
-
- Administratorul site-ului
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
andreeamirela1987
Buna ziua, as dori si eu, daca se poate, cursul pentru engleza pentru afaceri.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
MarPlo
Salut,
Va pot da cartea in format pdf: Engleza de afaceri (de Fluvia Turcu si Violeta Nastasescu).
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcare.
Va pot da cartea in format pdf: Engleza de afaceri (de Fluvia Turcu si Violeta Nastasescu).
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcare.
MarPlo
Am modificat link-urile in pagina de download.
Puteti sa descarcati si Engleza in 20 Minuute pe Zi de la (Codul ENGLEZA ):
marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng
Puteti sa descarcati si Engleza in 20 Minuute pe Zi de la (Codul ENGLEZA ):
marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng
gabid2001
Buna ... as putea avea si eu cursul Eurocor de engleza incepatori si intermediar?
Va multumesc!
Va multumesc!
MarPlo
Salut
Pentru cursurile de limba engleza vedeti pagina de la adresa: marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng apoi in caseta de text scrieti Codul: ENGLEZA si apasati butonul Trimite. Se va deschide pagina cu acele cursuri.
Pentru cursurile de limba engleza vedeti pagina de la adresa: marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng apoi in caseta de text scrieti Codul: ENGLEZA si apasati butonul Trimite. Se va deschide pagina cu acele cursuri.
Subiecte similare
-
Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Salut,
Am reincarcat fisierul pe server.
Poti sa descarci acel curs de engleza pentru incepatori de la urmatorul link:... -
Cerere: Script si cod calculator calorii
Cereri si Oferte
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un script calculator calorii, vreau sal pun pe saitul meu. va rog daca e posibil in limba romana -
Cerere: Corectare Script upload cu jquery
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Am facut un script de upload cu jquery si cu butoane de rotire si progress bar dar pana sa introduc progress barul imi incarca poza in folder,dupa ce...Ultimul mesaj
Scriptul jquery pe care-l ai pentru rotation nu se potriveste cu upload de mai multe fisiere.
Ca sa functioneze cu multiple upload trebuie... -
Cerere Script trimitere date pe alt site
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Cine mă poate ajuta și pe mine cu un script care sa mă pot juca cu el în xamp adică sa trimit dintre form niște sume virtuale ex.: ana are 2 mere...Ultimul mesaj
Pentru a putea trimtie date pe un alt site poti folosii 2 metode, ele se numesc GET si POST.
Exemplu cu GET:
test.html
<form method= get... -
Cerere: Schimbare limba site fara reload la pagina
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Salut,am in site implementat un script de schimbarea limbii in care eu am adaugat in scriptul meu original urmatoarea functieUltimul mesaj
<?php echo...
Vezi tutorialele din cursul Ajax de pe site.
Alt demo nu am.
Oricum, nu pare ceva dificil pentru cine a mai lucrat cu ajax; se face un cod... -
Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe...