Buna ziua
Sigur, v-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcarea cursurilor solicitate de limba engleza.
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
-
- Administratorul site-ului
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
andreeamirela1987
Buna ziua, as dori si eu, daca se poate, cursul pentru engleza pentru afaceri.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
MarPlo
Salut,
Va pot da cartea in format pdf: Engleza de afaceri (de Fluvia Turcu si Violeta Nastasescu).
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcare.
Va pot da cartea in format pdf: Engleza de afaceri (de Fluvia Turcu si Violeta Nastasescu).
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcare.
MarPlo
Am modificat link-urile in pagina de download.
Puteti sa descarcati si Engleza in 20 Minuute pe Zi de la (Codul ENGLEZA ):
marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng
Puteti sa descarcati si Engleza in 20 Minuute pe Zi de la (Codul ENGLEZA ):
marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng
gabid2001
Buna ... as putea avea si eu cursul Eurocor de engleza incepatori si intermediar?
Va multumesc!
Va multumesc!
MarPlo
Salut
Pentru cursurile de limba engleza vedeti pagina de la adresa: marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng apoi in caseta de text scrieti Codul: ENGLEZA si apasati butonul Trimite. Se va deschide pagina cu acele cursuri.
Pentru cursurile de limba engleza vedeti pagina de la adresa: marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng apoi in caseta de text scrieti Codul: ENGLEZA si apasati butonul Trimite. Se va deschide pagina cu acele cursuri.
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....