Salut,
As vrea sa creez o pagina web si nu stiu ce ar trebui sa folosesc ca sa imi ramana static meniul si sa se modifice doar continutul paginii(un div) in momentul in care dau click pe un alt element din meniu...Care ar fi mai util?Ajax? sau javascript?
Cum ar trebui sa le folosesc? Ms...
Navigare in pagina fara reincarcare pagina
-
Navigare in pagina fara reincarcare pagina
MarPlo
Ajax, este bazat tot pe JavaScript, vezi Cursul Ajax de pe site.
De fapt sunt functii JavaScript care acceseaza si fisiere de pe server si preia raspunsul.
De fapt sunt functii JavaScript care acceseaza si fisiere de pe server si preia raspunsul.
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any... - Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate...