PHP - MySQL - XML
-
» cipriand Am un subdomeniu de anunturi , intra anunturile in baza de date in schimb sunt nevoit sa le sterg manual.
Ce trebuie sa fac sa se stearga automat...
Ultimul mesaj » evident Usor ar fi si cu Cron Jobs, sa ii dai sa ruleze un anumit script dupa un anumit timp.
Scriptul ti-l faci tu cum vrei. Iar in baza de date baga o...
-
» patricia Ce inseamna cand creezi un tabel, cand in dreptul unei coloane pui cuvantul KEY, daca PRIMARY KEY identifica in mod unic fiecare rand din tabel, KEY...
Ultimul mesaj » MarPlo Din ce am citit pe net, KEY e un sinonim pentru INDEX, dar KEY ar fi deprecat /nefolosit in MySQL 5.5+.
In documentatia MySQL de la adresa:...
-
» hi_ella Buna,
Am o intrebare. Am aceasta structura in pagina mea de php si imi tot da eroare:
$sql = SELECT titlu FROM carti WHERE id_domeniu= .$_GET...
Ultimul mesaj » MarPlo Ca sa nu apara eroarea: Notice: Undefined index ... cand se foloseste date din $_GET (sau $_POST), trebuie verificata existenta acelei variabile...
-
» legendary Tocmai ce mi-am dat seama ca am o vurnerabilitate RFI , ma duc rapid pe google caut un shell si imi dau seama ca sunt vurnerabil. Toate bune si...
Ultimul mesaj » legendary Nu am instalat nimic, nici nu lam uploadat. Doar aveam o vurnerabilitate RFI si am vrut sa vad sigur daca chiar sunt protejat. Nu am gasit fisiere...
-
» farcasmarcel Salut,
Am un site gazduit de Hostgator.com. Problema la Hostgator.com este ca nu se pot trimite mai mult de 500 de mesaje/ora (email-uri catre alte...
Ultimul mesaj » steell Ai putea sa faci ca atunci cand se trimite un mesaj sa se adauge intr-un fisier txt un numar incrementat de fiecare data (inlocuindu-l pe cel...
-
» lolzytm Salutare am si eu o problema, sunt incepator.
Am urmatorul cod :
<?
session_start();
include('connect_to_mysql.php');
$idstire = (int)$_GET ;...
-
» patricia Am vazut in lectii ca polimorfismul e definit ca si capacitatea unei clase de a face mai multe lucruri, sau atunci cand putem sa rezolvam un lucru...
Ultimul mesaj » MarPlo De exemplu, o rigla opoate fi folosita pentru a masura o foaie de caiet, dar si o foaie de carte. Sau, masurarea se poate face cu o rigla de 20 cm,...
-
» patricia Nu inteleg care e diferenta dintre o clasa abstracta si una interface.
Am inteles ca ambele fixeaza un tipar, specifica numarul minim de functii (si...
Ultimul mesaj » MarPlo In clasa abstract se pot crea proprietati si metode normale, care vor fi mostenite de clasele extinse din ea; precum si metode abstract (fara corp),...
-
» patricia Atunci cand citesti date dintr-un fisier text am inteles ca le citesti ce pe un sir de caractere/un caracter.
Atunci cand le prelucrezi si vrei sa...
Ultimul mesaj » MarPlo Cateodata e bine sa incerci ceea ce vrei sa stii, decat sa astepti cine stie cat un raspuns de la cineva.
De exemplu, incearca sa scrii un numar...
-
» patricia Am o problema cu functia feof(), incerc sa citesc dintr-un fisier o succesiune de cifre, dar dupa ce le citeste pe toate , mai imi citeste si un zero...
Ultimul mesaj » MarPlo Conform manualului PHP, functia fgetc() : Returns a string containing a single character read from the file pointed to by handle. Returns FALSE on...
-
» cadou Am acest cod de recuperare parola. functioneaza dar trimite doar mesajul asta :
Primiti acest mesaj in urma solicitarii dumneavoastra de a va...
Ultimul mesaj » cadou Nu am incercat ceea ce mi-ai dat mai sus, dar e o problema aici. Pentru ca in codu asta $nume = id de messenger, ceea ce inseamna ca trimite id-ul de...
-
» cadou Am un cod de incarcare poza pe site, merge ok.
Vreau ca poza incarcata sa poarte denumirea numelui de utilizator care se inregistreaza pe site si...
Ultimul mesaj » cadou De ce imi continua numaratoarea la id auto increment , adica :
eu am 10 inregistrari, apoi aleg sa sterg inregistrarea cu numaru 10, apoi adaug alta...
-
» cadou Dupa parerea mea , un asemenea cod /script se face altfel :
Faci un tabel cu denumirea comentarii, apoi creezi codu de adaugare comentarii.
1....
Ultimul mesaj » cadou Am modificat datele de conectare si am creat tabelul.
Prima data da o eroare ceva de com base . Nu il mai am acum instalat ca sa iti zic exact ce...
-
» steell Salut
Am codul asta care adauga toate fisierele unui folder intr-o matrice, apoi pt fiecare element in parte, verifica daca fisierul respectiv este...
Ultimul mesaj » MarPlo Daca $pagini e un Array, degeaba verifici asa:
if($toate == $pagini)
Fiindca nu stie cu ce element din array sa verifice comparatia. Trebuie sa...
-
» cadou Am gasit pe google o functie de generare varsta in PHP, dar nu merge.
Eu am in tabel: zi_nastere , luna_nastere , an_nastere .
Codu gasit arata asa...
Ultimul mesaj » cadou Mersi mult de ajutor alexinio3d , am rezolvat problema.
Afiseaza varsta.
-
» cadou Am un formular de inregistrare merge perfect, dar doresc sa verifice daca exista in baza de date numele , si daca exista sa zica Numele exista ,...
Ultimul mesaj » cadou Am sa incerc ceea ce mi-ai dat ca sa il modific, dar am facut la actualul meu script urmatoarele modificari:
$user_bd = mysql_query(...
-
» trif Salut,
Am un script facut in ajax care cauta in baza de date in ordinea cuvintelor, in functie de ce ii scriu eu.
De exemplu, eu scriu piersica si...
Ultimul mesaj » MarPlo Problema tine de interogarea SQL la baza de date, din fisierul php accesat cu JavaScript. Nu conteaza daca e sau nu cu ajax.
Cuvantul cautat trebuie...
-
» cadou Inainte sa imi vina ideea asta facusem mai multe fisiere pentru a afisa cateogoriile, adica asa :
Aveam 10 categorii, aveam 10 fisiere denumite dupa...
Ultimul mesaj » cadou Ok sa uitam de partea cu htacces. sa ne rezumam la asta :
Deci am inlocuit codu :
if (isset($_GET )) {
$categorie = $_GET ;
cu:...
-
» cadou Am fisierul bancuri-.php'' care contine codu de mai jos.
In htacces am asa :
RewriteRule ^bancuri-$ bancuri-.php
RewriteRule ^bancuri-(.*)/pagina(...
Ultimul mesaj » cadou Am renuntat la anumite chestii si in htacces am asa :
RewriteRule ^bancuri-(.*).php$ bancuri-.php?categorie=(.*)
Cand intru pe...
-
» Mezuky Salut.
Vreau sa fac urmatorul script: un utilizator urca un video pe site si acesta sa fie convertit automat din formatul in care este in .flv, ca...
Ultimul mesaj » MarPlo Personal nu am instalat ffmpeg, dar din ce am vazut pe net (la cautare: install ffmpeg xampp ), cica ar merge asa:
1. Download ffmpeg de la adresa:...
-
» cadou <?php session_start();
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
include('meniu-sus.php');
if (isset($_GET...
-
» cadou Am acest cod care genereaza cum va arata profilul unui utilizator.
Dar nu stiu cum sa fac link pentru fiecare profil .
Adica am in mysql 3...
Ultimul mesaj » cadou Da imi merge.
Ms mult de tot pentru ajutor.
-
» dancrisro Care ar putea sa ma ajute cu erroare intru fiser html in php sau invers.
Codu din crearea user nu merge :
Warning: include(header.php) : failed to...
Ultimul mesaj » archemorus Aici $checkuser = mysql_query( SELECT username FROM admin WHERE username='$username' );
$username_exist = mysql_num_rows($checkuser);
$checkemail...
-
» Viruzzz Salut,
As avea nevoie sa stiu cum sa rezolv urmatoarea problema:
Am ID_Number in tabel MySQL care imi adauga Numaru din baza de date intr-un link...
Ultimul mesaj » Viruzzz Daca nu pun .= nu mai apare absolut nimic.
Require1 contine ID_Number de la produs/obiect etc.
-
» cadou Am pe site id-uri care se afla in 2 categorii: masculin si feminin . Acum le afiseaza amestecate pe toate si masculin si feminin. Eu as dori sa imi...
Ultimul mesaj » cadou am rezolvat problema ms mooolt de tot !
Acele erori apar fndca in adresa URL nu e si numarul pentru paginare (pagina$x), folosit la definirea...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum