PHP - MySQL - XML
-
» steell Vreau ca atunci cand apas pe un link sa se salveze un fisier in PC, asta stiu s-o fac cu header(), insa, header-ele nu pot fi apelate decat la...
Ultimul mesaj » MarPlo Poti sa adaugi in adresa URL din link o valoare pentru $_GET, iar in codul PHP accesezi functile header() intr-o conditie if() care verifica valoarea...
-
» steell salut.
Am intr-un fisier text un anumit cod sursa html printre care si php. Vreau ca acesta sa fie afisat intr-un textarea, insa codul php este...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Daca vrei sa afisezi in textarea un cod PHP, cred ca simplu se poate cu adaugarea acelui cod (si cu tag-uri php) intr-un echo , asa:...
-
» steell Salut.
Incerc sa schimb permisiunile unui fisier, insa permisiunile sunt preluate dintr-o variabila $_GET.
if (chmod($fisier, $_GET )) {...
Asa am gasit si eu in comentariile date de utilizatori pe site-ul php.net , la pagina;
php.net/manual/en/function.chmod.php
se da ca...
-
» alexinio3d Nu stiu cum sa fac sa fie meniu ca si in imaginea urmatoare :
Mie asa-mi arata meniu si nu stiu cum sa-l fac sa-mi arete cum ii in imaginea de sus...
-
» steell Salut.
Am incercat sa trimit prin POST vreo cateva sute de KB de date, insa s-au trimis doar 4KB. se poate trimite mai mult?
Ultimul mesaj » MarPlo Probabil ca prin Ajax nu e la fel ca direct din formular, dar nu stiu sigur.
Problema poate fi si de la continutul trimis. Daca e prin Ajax si ai...
-
» stefan32 Salut,
Asi vrea sa stiu cum as putea sa fac ca de exemplu cand intri pe o pagina sa-ti apara un link de download, si la orice refresh la pagina sau...
Te poti folosi de acest exemplu, adaugi link-uri in variabila array $linkuri, si il adaptezi la ce iti trebuie.
<?php...
-
» k0rupe Nu inteleg de ce nu vrea sa descarce de pe trilulilu.
Imi da eroare in log:
::1 - 2013-01-07 16:09:06 - - ERROR.
Iar cand pun link-ul de pe...
Ultimul mesaj » k0rupe Da, e ok, nu mai da eroarea.
Dar nu inteleg de ce nu vrea sa descarce melodia.
Probabil e un cod vechi iar cei de la trilulilu au mai inoit...
-
» k0rupe Stie cineva de ce imi da aceasta eroare?
Fatal error: Call to undefined function curl_init() in D:\localhost\htdocs\trilulilu\index.php on line 17...
Ultimul mesaj » MarPlo Aceasta eroare apare fiindca extensia cUrl nu e instalata /activata in PHP.
Daca in php e instalat fisierul php_curl.dll , trebuie activat in...
-
» cadou Probleme la codu asta:
Orice nume scriu zice ca exista in baza de date.
La fel si la id-ul de messenger.
Am asa in formularul de inregistrare :...
Ultimul mesaj » cadou Acum inregistreaza chiar daca exista in baza de date :lol: .
-
» tycyssg Am un fisier excel cu vreo 1500 de adrese de e-mail.Cineva ma intrebat daca poate trimite un singur e-mail la toate adresele odata si ori de cat are...
Ultimul mesaj » Endyca Pentru a trimite mai multe emailuri, pana la 1000 si la fiecare ajunge separat, si video-email-uri sau video-conferinta, m-am abonat la:...
-
» cipriand Tot caut de cateva zile un code care sa-mi exporte din baza de date din Mysql in XML printr-un fisier php. Am gasit foarte multe variante, dar nici...
Daca iti trebuie pentru Sitemap, formatul XML valid e asa (fara '...'):
<?xml version= 1.0 encoding= UTF-8 ?>
<urlset xmlns=...
-
» MelecaCristian Buna, este posibil cu php sa creez o imagine care sa i se adauge si o sigla si un text?
Am scriptul de mai jos care adauga o sigla in imagine, si...
Ultimul mesaj » MarPlo Al doilea argument de la functia imagejpeg() este adresa si numele de salvare a imaginii create, cand vrei sa o salvezi pe server.
Dar cum la...
-
» alexinio3d In primul rand imi cer scuze daca nu am scris bine titlu subiectului dar nu am stiut cum sa pun titlu acestei probleme .
In ceva topic mai vechi am...
-
» patricia Am niste tabele ca cele de mai jos, si imi trebuie o Procedura sau un Select care sa imi returneze costul medicamentelor unui anumit pacient.
Spre...
Cred ca trebuie facut Select in tabel medicament cu alte doua sub-Select-uri (in tabelele diagnostic si pacient ) ca sa identifici...
-
» k0rupe Cum asi putea sa convertesc din subdomeniu in IP (ex: stream.radiozu.ro -> 89.36.11.43).
Vreau sa aflu tara , orasu detaliile astea.
Problema e...
Ultimul mesaj » MarPlo Incearca cu functia gethostbyname() .
Exemplu:
$ip = gethostbyname('stream.radiozu.ro');
echo $ip; // 93.114.44.203
-
» MelecaCristian Buna, nu prea stiu prea multe despre JSON in php, in fond nu situ daca se poate realiza modificarea ce doresc eu sa o aduc scriptului de mai jos:...
Ultimul mesaj » MelecaCristian Nu merge ... am incercat... nu mai conteaza oricum multumesc.
-
» alexinio3d Salutare.
Imi puteti spune cu ce am gresit la scrierea acestui script ?
<?php
$display_block = <h1>My Categories</h1>...
Ultimul mesaj » alexinio3d Ok am inca o intrebare la ceea ce ai zis.
Am urmatoarele categorii :
Mobilier Exterior - Leagane - Model 1 - Produsele ( leagan 1 Model 1, leagan 2...
-
» AndreyIstetul Buna. Am o problema careia nu-i gasesc nicio solutie.
Fatal error: Cannot redeclare class Battle in E:\Server\www\travian\GameEngine\Battle.php on...
Ultimul mesaj » MarPlo Eroarea asta apare cand se creaza o clasa, dar exista deja o clasa cu acelasi nume, in acel cod sau fisier inclus anterior.
De multe ori cauza este...
-
» MelecaCristian Buna, am editat putin codul de upoad a unei aplicatii facebook.
Eroarea aparea la :
echo '<input name= source type= text...
Ultimul mesaj » MarPlo Upload a unei poze prin trimiterea datelor dintr-un formular se face cu o caseta type= file deoarece in astfel de element sunt retinute datele si...
-
» patricia Am o baza de date in care trebuie sa am urmatoarele tabele:
medicament (cod_medicament, denumire, cantitate)
reteta (cod_medicament, cnp, cantitate,...
Ultimul mesaj » MarPlo Cred ca poti sa elimini tabelul boala si sa adaugi coloana 'denumire_boala' in tabelul diagnostic , si stergi 'cod_boala'.
In rest, tabelele sunt...
-
» patricia La ce se refera proiectarea unei baze de date in forma normala?
Ultimul mesaj » MarPlo Cred ca se refera la stabilirea si crearea unei legaturi cat mai eficiente intre tabelele din baza de date, si tipul coloanelor, astfel incat...
-
» lolzytm Salutare am urmatorul cod:
$numenou = $nume.$uniq. .jpg ;
$targetDir = membri/ ;
$file_name = $_FILES ;
$target_original = $targetDir.$file_name;...
Daca serverul e pe Linux, PHP trebuie sa aibe permisiuni de scriere (CHMOD 0777 , sau 0755) in directorul unde faci Upload.
Din eroare se...
-
» hi_ella Am incercat sa scriu un script de logare folosind PDO.Am o baza de date log si un tabel user cu campurile id,name si pass .
In vectorul $warnings...
In codul de sus, $stm e o variabila /obiect ce contine interogarea SQL, ea e deja definita, si nu e False.
Pt. ceea ce vrei sa faci, ar...
-
» MelecaCristian Buna,
Am urmatorul script json(php) si doresc extragerea datelor de la url-ul acesta:...
Ultimul mesaj » MarPlo Am testat scriptul, la mine apare acelasi cod la script ca si in pagina accesata manual, adica asta:
a6d19dd346055c8de74e4642b303a4d3
Dar ieri...
-
» patricia Incerc sa scriu in browser: marplo.net/phpMyAdmin , dar imi da o eroare de genul:
MySQL zice:
#2003 - Can't connect to MySQL server on 'localhost'...
Din ce am vazut pe internet, la cautare Can't connect to MySQL server on localhost (10061) , eroarea apare ori fiindca serverul MySQL nu e...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum