PHP - MySQL - XML

1. » cadou
    Am nevoie de un script de editare profil utilizator. plz.
    Ultimul mesaj » cadou
    Mersi de exemplu.
    Merge, dar la modificarile mele care le-am facut nu merge dar rezolv eu.

2. » aceveve
    Salutare! In primul rand imi cer scuze dar nu am stiut unde sa fac acest topic, aici sau la javascript.
    Am urmatoarle coduri:

switch ($_POST...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Butonul radio ramane bifat datorita acestui cod:
    <?php if ($_SESSION === a ) { echo 'checked= checked '; }?>

Sterge asta, la ambele butoane,...

3. » cadou
    Am un site de id-uri si doresc sa afisez pe o pagina 20 de celule , adica 4 coloane si 5 randuri . Fiecare celula sa contina anumite informatii pe...
    Ultimul mesaj » cadou
    Merge , afisa la inceput 10 celule pe pagina dar am modificat din 10 in 20 si merge perfect.
    Mai am ceva de facut, sper sa rezolv si problema aia....

4. » alexinio3d
    Revin cu cerere de ajutor.
    Am facut ca , clasamentul sa mi se aranjeze in ordinea punctelor si daca sunt la egalitate de puncte sa se ia dupa...
    Ultimul mesaj » alexinio3d
    Coloanele sunt in VARCHA. Deci sa inteleg ca daca pun INT sau TINYINT , SMALLINT etc va merge ?
    Am pus la baza de date asa:
    `golaveraj` INT (11)...

5. » alves
    Salut,
    Doresc sa fac un script pentru un test si nu prea reusesc. Deci am 2 numere pe care le genereaza cu rand() . Problema este ca numai anumite...
    Ultimul mesaj » steell
    Corect. iIn script mai intai returneaza suma numerelor si apoi am pus while(). Daca gaseste din prima suma 10 nu mai apeleaza while().
    Corect e...

6. » cadou
    Deci doresc si eu un cod,script de profil user , nu stiu cum sa fac legatura pe acolo, cum va arata profilul asta stiu sa fac dar nu stiu restu de...
    Ultimul mesaj » archemorus
    Daca o sa cauti pe Google user profile script php o sa gasesti o multime de idei pentru asa ceva, idei pe care trebuie sa le iei doar cu copy/paste....

7. » alexinio3d
    M-am uitat in host si am observat urmatorile erori :
    PHP Warning: session_start() : Cannot send session cookie - headers already sent by (output...
    In cazul asta, daca ai un host gratuit, nu stiu daca poti sa faci prea multe, doar sa schimbi hostul (majoritatea host-urilor gratuite au diferite...

8. » evident
    Salut,
    Am fisieru index.php
    <?php

include_once ('db.php'); 

include_once ('function.php');
    $xcategorie = $_GET ;...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Uita-te in codul paginii HTML de la acea adresa. E aiurea mult.
    Ai Tag <style> inainte de <!DOCTYPE ...> . Plus ca ai de doua ori...

9. » cadou
    Am acest cod, functioneaza perfect, dar doresc sa am paginare, mai exact 10 inregistrari pe pagina, cum fac acest lucru ?
    aici e codu folosit pentru...
    Ultimul mesaj » cadou
    Deci am schimbat din <a href='{$_SERVER }/currentpage=1'>
    Cu <a href=' si nu imi merge error 404.html
    iar daca las asa <a...

10. » alexinio3d
    Mi-ati putea da si mie o idee cum sa fac sami ramana salvat in cont si sa nu mai trebuiasca sa ma loghez de fiecare data cand schimb pagina ?
    As...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Depinde, daca e hosting gratuit sau cu plata. Cauza poate fi setarile serverului, daca e gratuit, poate sa aibe multe restrictii, cum ar fi ne...

11. » cadou
    Deci ceea ce am eu nevoie este : Sa preia anumite informatii din baza de date si sa le trimita la o adresa de email.
    Cum as putea sa fac acest lucru...
    Ultimul mesaj » steell
    Nu vei gasi niciodata un script care sa faca exact ce vrei tu mai ales un script complex cum este cel pe care il ceri. Marplo ti-a oferit un exemplu...

12. » cadou
    Am creat fisierul logare si am urmatorul cod :
    <?php

$server =  ;
    $database =  ;
    $username =  ;
    $pass =  ;

// conectarea la serverul MySQL...
    Primul motiv ar fi ca in codul de mai sus nu ai $_SESSION ) , de fapt ai $_SESSION ) si un al doilea motiv ar fi ca nu ai pus session_start();
    La...

13. » alexinio3d
    Imi puteti spune cum sa iau datele din baza de date si sa le pun in ordine descrescatoare dupa puncte si daca punctele sunt egale atunci sa se le...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca asa:
    $info = mysql_query( SELECT * FROM clasament_echipa ORDER BY `puncte` DESC, `golaveraj` DESC );

14. » cadou
    Asta e eroarea care o da .
    Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /home/a5485229/public_html/logare.php on line 16
    Si aici e codu:...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Undefined Index inseamna ca e accesat un index de array nedefinit, in cazul de mai sus e $_POST .
    Se poate face asa, dand o valoare default cand nu...

15. » cadou
    Deci aici e codu, URL: scapadeplictiseala.tk/aaa
    Cand intru pe pagina de inregistrare apare eroarea:
    Notice: Undefined index: register_nume in...
    Ultimul mesaj » cadou
    La data am folosit tipul INT si 11 caractere , dar am folosit si cum mi-ai zis tu:
    $dtreg = date('d-m-Y');
    Si imi apare doar ziua atat, luna si...

16. » tycyssg
    Am scriptul acesta. Normal trebuia sa afiseze pe 2 coloane de tabel si dupa asta sa sara la alt rand, dar nu o face, imi afiseaza informatiile una...
    Ultimul mesaj » eudana
    Salut
    In primul felicitari pt script, eu cautam asa ceva si mi-a fost de mare ajutor.
    Numai ca am intampinat o mica problema; eu vreau o afisare a...

17. » alexinio3d
    Salutare
    Am incercat sa fac un site de fifa, dar m-am oprit la panoul de administrare atunci cand trebuie sa modific datele de la echipe ( adica...
    Ultimul mesaj » alexinio3d
    Am rezolvat problema :) .
    Era cum ai zis tu ca trebuie pus intre ghilimele, dar am observat abea apoi ca era gresit trecut o coloana din baza de...

18. » patricia
    Ce inseamna $_request si cand se foloseste?
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Corect este $_REQUEST , cu litere mari, ca si la $_POST. PHP e case-sensitive, trebuie respectata sintaxa tinand cont exact de litere mari sau mici....

19. » bin_gal
    Buna ziua,
    Incerc sa introduc un text in baza de date (PDO, mysql) cu diacritice si nu-mi iese, am acest cod:...
    Ultimul mesaj » bin_gal
    Acel echo afiseaza diacriticile corect. Cred ca problema este atunci cand datele se introduc in BD. Am adaugat si acele linii de cod in .htaccess si...

20. » cadou
    Am facut un cod, si nu imi trimite datele la baza de date.
    Uite aici codu PHP:
    <?php ...
    Ultimul mesaj » steell
    Am creat si eu un fisier gol si in avertizari spune ca nu am tagul title, html, etc. E si normal sa dea acele erori din moment ce nu am aceste taguri...

21. » cadou
    Am facut aceasta pagina cu acest cod. si imi da eroare.
    Deci va rog un mic ajutor.
    Parse error: syntax error, unexpected $end in...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Codul acela are in special gresala ca nu e aliniat /ordonat sa fie usor de citit. Apoi, o linie lunga in care sunt comentarii de cod (cu //) si...

22. » cadou
    Deci am un fisier aflat intr-un folder si as vrea sa il includ intr-o alt fisier.
    Deci fisierul se afla /public_html/folder/fisier.php
    iar eu vreau...
    Ultimul mesaj » AndreyIstetul
    Buna. Problema este in fisierul inclus in primul. Rezolva eroarea din folder/fisier.php si totul va merge.

23. » patricia
    Nu ma pricep la expresii regulate; am un exemplu foarte simplu dar nu stiu sa-l interpretez corect:
    ^.$ , semnifica:
    1. orice sir cu exact 3...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Din ce stiu, cred ca /^.$/ reprezinta un sir cu un singur caracter, oricare.
    Ca sa fie un sir cu o lungime nedeterminata care incepe si se termina...

24. » icxtream
    Va salut , o sa incerc sa trec direct la subiect !
    Vreau sa spun asa un model de CRUD ! Adica nu prea stiu de unde sa incep.Am cateva cunostinte de...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Vezi pe Internet in paginile gasite la cautare dupa: php crud tutorial sau php crud script .
    Sau cel mai simplu e sa instalezi PHPMyAdmin, e...

25. » patricia
    de exemplu daca intr-un tabel avem inregistrari de genul:
    (numeAngajat, numeSectie, numeDepartament).

De exemplu: ('popescu_ion', 'sectie1',...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nici eu nu ma prea pricep la comenzile MySQL. Vezi daca te ajuta exemplele si explicatiile de la aceste tutoriale (in engleza):
    Adrese URL:...

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum