PHP - MySQL - XML

1. » g2bytzzu
    Salut.Am si eu o problema cu un script de licentiere.
    Pagina clientului.
    <?php

$pass_array = 1123-456 ;
    $pass_array = $_SERVER ;
    $pass_array =...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Problema nu pare sa fie in codul pe care l-ai postat. Poate e in alta parte din script, unde incluzi ce e mai sus.
    Daca asta e tot script-ul,...

2. » Bizzar
    Deci, vreau sa definesc o variabila, intrucat sa depinda de valoarea la un input sa zicem, sau radio , etc, sau o valoare oarecare... Cred ca aici se...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    La nivelul: Cred ca aici se lucreaza cu if, ceva de genu , mai bine studiezi lectii /tutoriale de php.
    Pentru lucrul cu if(), e pe site lectia:...

3. » claUdiu
    Buna, am si eu o intrebare: care e diferenta dintre LEFT JOIN si RIGHT JOIN? Am citit pe w3schools ca right join returns all the rows from the right...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Vezi exemplele si explicatiile din tutorialul MySQL INNER JOIN, LEFT JOIN, RIGHT JOIN .
    Eventual, ca sa intelegi mai bine, poti testa singur...

4. » claUdiu
    Buna, am si eu o intrebare:

Sa zicem ca am aceste doua functii:
    //Afiseaza un text ingrosat
    function Ingrosat($text){...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Urmatorul exemplu e testat si functioneaza:
    //Afiseaza un text ingrosat
    function Ingrosat($text){
      return '<b>'.$text.'</b>';
    }...

5. » trif
    salut, am si eu rugaminte, as vrea sa stiu cum se poate face un script care sa faca cum este pe site: www.localiser-ip.com/ , in care sa imi afiseze...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Trebuie o baza de date cu IP-uri asociate tarilor /orase la care apartin.
    Apoi faci un script care preia IP-ul vizitatorului si face un Select in...

6. » MelecaCristian
    Buna deci am o mare problema ce nu o inteleg :

deci trebuie sa se adauge cateva date suplimentare de la

Script Ce trimite date
    Titlu :...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca vrei sa adaugi date in formular fara ca sa poata fi sterse, poti sa le adaugi intr-un camp ascuns ( hidden ):
    <input type= hidden name= nume...

7. » MelecaCristian
    Am o problema si nu situ ce are ... am urmatorul cod
    <?php
    session_start();
    // Cod php anterior
    if (isset($_SESSION )) {
    echo '<b>Buna...
    Ultimul mesaj » MelecaCristian
    Multumesc de ajutor pentru cei ce mai intampina problema acesta folositi acest script merge sigur

<?php
    session_start();
    if(isset($_SESSION ))...

8. » Mr.Sphirit
    Am facut un sistem de register + login , de inregistrat mi se inregistreaza dar la login imi apare eroarea :
    Parse error: syntax error, unexpected...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Saut
    Eroarea este de la tipul ghilimelelor simple si duble.
    Ori codul e luat prin copy-paste , ori e folosit un format de tastatura pentru alta...

9. » trif
    salut, am si eu o problema. am un cont pe un hosting free si faza este ca nu mai pot sa ma conectez la phpmyadmin dar parola si utilizatorul sunt ok...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    De la adresa: poti lua scriptul phpMyAdmin , il pui pe server la acel hosting, ca pe orice script PHP, prin FTP. Apoi il poti folosi sa accesezi baza...

10. » AndreyIstetul
    Buna. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu informatii cum pot face o imagine in php dinamica. Vreau sa fie o semnatura, dar trebuie sa se...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Vezi lectia de la pagina: Creare imagini in PHP .
    Selectezi datele diin baza de date, apoi textul il faci imagine cum e in exemplu din acea...

11. » trif
    salut, am si eu o problema, am un site la care la inregistrare nu se cerea sa se scrie NUME si PRENUME si acum vad ca majoritatea utilizatorilor nu...
    Ultimul mesaj » trif
    salut, multumesc pentru raspuns, acum am facut cum ai zis u ca la inceput sa se ceara numele si prenumele dar acum am reusit cum sa fac ca sa anunte...

12. » alves
    Salut,am inceput sa creez un script si ma cam incurc intr-un lucru.
    Cum ar trebuie sa fie scrisa functia care adauga in baza de date niste randuri...
    Ultimul mesaj » alves
    Merge asa,multumesc pentru cod.

13. » trif
    salut, am si eu o mica problema, am in sitele meu destule inregistrari si doresc sa fac un calendar ca atunci cand dau pe o data sa imi afiseze...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Sunt o multime de calendare pe net, facute cu JavaScript si Ajax, trebuie doar sa stii sa le adaptezi la ce iti trebuie.
    Ele fac partea de selectare...

14. » MelecaCristian
    am tot cautat pe internet sa extraga date din Rss si sa il faca sub forma unei galeri de exemplu sub forma acesta :

Multumesc mult ... :D
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Datele din RSS sunt in format XML.
    Trebuie sa cunosti structura /tagurile RSS-ului, apoi se poate folosi de exemplu functiile PHP SimpleXML ca sa...

15. » MelecaCristian
    Buna am gasit un script de trimitere email-uri cu atasament ... am urmatoarea problema

nu stiu unde sa adauga ca sa imi trimita pe email datele de...
    Am incercat sa il scriu astfel cu indicatiile date de tine marplo oricum ms ca ai incercat

dar nu imi trimite emai-lul

<html>...

16. » LCristian
    Fara vreun motiv anume am incercat la propriul register sa introduc in loc de USERNAME <script>alert( Without Reason )</script> si asa am...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Ca sa elimini in script tag-urile care pot fi adaugate /trimise prin GET sau POST, poti folosi urmatorul cod in scriptul PHP....

17. » MelecaCristian
    Buna useri marplo ... am o mica dilema cu un script php de upload ... problema este urmatoarea vrea sa inregistreze cateva date din scriptul de mai...
    Ultimul mesaj » GarryOne
    scriptul e aiurea
    se verifica extensia jpeg, jpg, png cu &&, adica el verifica daca este jpeg, png, jpg in acelasi timp, ceea ce nu va fi...

18. » lauma
    Salut,
    Am urmatoarea problema....Vreau sa ofer posibilitatea introducerii rezultatelor obtinute de echipele de fotbal dintr-o etapa a ligii 1....
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca asa: Dupa ce utilizatorul alege o optiune, cand aceasta e selectata din tabel o inregistrezi in $_SESSION .
    Si verifici aceasta sesiune in...

19. » aurash33
    Propun aceasta problema ( in primul rand nu stiu daca se poate asha ceva si daca se poate cum se face )
    Lucrez cu XAMPP:
    -am o baza de date...
    Ultimul mesaj » lookme
    cu acest cod poti exectuta diferite comenzi in 2 tabele din baza de date :P

20. » claUdiu
    Buna, am si eu o intrebare.

Am acest cod:
    <?php
    $coduriBB = array(' ' => '<b>',
                      ' ' => '</b>',...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Sunt greseli in codul RegExp, nu sunt escapate toate caracterele care trebuie, iar : nu trebuie precedat de \ .
    Incearca asa (nu am testat, posibil...

21. » trif
    salut, am rezolvat. uite asa:
    $ip = $_SERVER ; 
    $nume = $_SESSION ;
    date_default_timezone_set('Europe/Bucharest');
    $data = time();...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut, se poate in felul urmator; in While() se retin datele intr-un Array, apoi se aplica mplode() ca sa le returneze intr-un sir, separate cu ce...

22. » LCristian
    Mereu cand folosesc scriptul...No database selected ...

<?php
    require_once('cfg/config.php');
    $MySQL=mysql_connect($myhost,$myuser,$mypass);...
    Ultimul mesaj » alves
    Salut,cred ca problema este in config.Tu ai pus asa:

$mysql = 'localhost';
    $mysql = 'root';
    $mysql = 'parolamea';

Eu cred ca trebuie sa pui...

23. » MelecaCristian
    Am o problema cu adaugarea datelor in scriptul de mai jos ...
    nu se adauga date ... si nici nu schimba datele cand la format detecteaza url-ul acela...
    multumesc mult a mers :D

24. » lookme
    miam aruncat umpic ochi pe goagle sa vad daca se poate extrage din 2 baze de date cu 1 singur cod si lam gasit pe aceeasta

$query = 'SELECT * FROM...
    Ultimul mesaj » lookme
    Am reusit
    $query = mysql_query('SELECT image,id FROM match_item_image  WHERE EXISTS...

25. » trif
    salut, am si eu o problema. vreau sa selectez cateva randuri din bd in functie de nrclick si data dar am incercat asa:
    $sql=...
    Ultimul mesaj » trif
    salut, merge foarte bine abele metode. dar o folosesc pe prima. multumesc mult de tot. cu stima trif

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum