Am un formulat intr-o pagina cu action tot la acea pagina.
Cum as putea sa fac ca atunci cand scriu ceva in formular si dau submit iar dupa ce dau refresh sa nu imi mai apara chestia cu resubmit formular
refresh pagina fara resubmit form
-
refresh pagina fara resubmit form
MarPlo
Acea optiune cu Resubmit Form sau Cancel e client side, o functie a brower-ului si nu cred ca se poate modifica prin vreun script.
Dar in php, dupa ce ai procesat /inregistrat cum vrei acele date din formular, ca sa nu mai fie retrimise la Refresh, se aplica un Redirect cu header().
Exemplu:
- Dar de stiut ca functia header() are "pretentia" ca si session_start(), in sensul ca sa nu ai date de iesire inaintea ei (echo, print, cod html). Asa ca trebuie organizat bine structura si ordinea codului.
Dar in php, dupa ce ai procesat /inregistrat cum vrei acele date din formular, ca sa nu mai fie retrimise la Refresh, se aplica un Redirect cu header().
Exemplu:
Cod: Selectaţi tot
// daca formularul e primit
if(isset($_POST['nume_casuta'])) {
// se proceseaza /inregistreaza datele din formular
// redirect la aceeasi pagina, ca sa nu mai retrimita datele la refresh
header('Location: '. $_SERVER['PHP_SELF']); exit;
}
Subiecte similare
- Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...