Cerere: Schimbare limba site fara reload la pagina
Aici adaugati Cererile sau Ofertele dv. de script-uri, proiecte website sau Traduceri.
-
royal27
Cerere: Schimbare limba site fara reload la pagina
Salut,am in site implementat un script de schimbarea limbii in care eu am adaugat in scriptul meu original urmatoarea functie
Aceasta functie imi selecteaza limba pe care o doresc eu pe site dar cu refresh la pagina
Eu vreau ca atunci cand selectez limba dorita in pagina respectiva sa nu dea refresh,iti reamintesc ca tu ai facut ca la acest script sa fie din mysql in mysqli
MarPlo
Salut,
Am primit emailul.
Metoda de schmbare limba prin ajax vrei sa fie facuta la scriptul multilang, la index-ul lui? Sau il folosesti inclus in alt script si vrei la acela schimbare prin ajax?
royal27
Il am inclus in alt script si vreau ca acela sa schimbe prin ajax fara reload la pagina
MarPlo
Cum este inclus in alt script?
Nu inteleg, care pagina sa se schimbe fara reload, index-ul de la scriptul multilang sau pagina unde este inclus?
royal27
MarPlo scrie: ↑Sâm Apr 25, 2020
Cum este inclus in alt script?
Nu inteleg, care pagina sa se schimbe fara reload, index-ul de la scriptul multilang sau pagina unde este inclus?
am asa legacy-cms.ro unde il am inclus cu codul asta
inclus mai am si in fisierul de settings.php
<?php include("multilang/multilang.php"); ?>
de unde imi incarca traducerea,cu primul doar selectez limba,te poti uita pe site-ul meu,ca urmare pagina unde este inclus
MarPlo
Functia langselectorflags() doar afiseaza butoanele pentru schimbare limba.
Sistemul ajax de schimbare continut pagina fara reload trebuie facut pe scriptul site-ului (legacy-cms.ro) nu pe multilang.
royal27
O idee cum s-ar putea rezolva ?
MarPlo
Trebuie facut codul ajax in scriptul site-ului tau.
Cine vrei sa-l faca trebuie sa aibe acces la fisierele site-ului, ori trimise prin email, ori prin acces ftp la server.
royal27
Asta stiu,am nevoie de un demo de ajax ,sa pot sa dezvolt
MarPlo
Vezi tutorialele din cursul Ajax de pe site.
Alt demo nu am.
Oricum, nu pare ceva dificil pentru cine a mai lucrat cu ajax; se face un cod javascript si cateva modificari in fisierul php care genereaza pagina. Poti apela la cineva contracost.
Subiecte similare
- Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna,
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Ultimul mesaj
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate...
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse
Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site
Primul mesaj
Salut
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Ultimul mesaj
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna ziua,
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Ultimul mesaj
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine...
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Ultimul mesaj
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...