Salut,
Vreau sa intergrez un iframe pe o pagina html ca si un cod de copiat pentru ceilalti, dar dak adaug codul iframe pe o pagina html o sa.mi citeasca direct iframe.ul....eu vreau sa fac ca aici: techxplore.net/2007/06/01/how-to-embed-web-sites-on-another-site/ sa poata toti sa copieze codul de pe site, am facut si in css <code></code> dar nu stiu cum sa fac sa apara codul
Taguri - Coduri integrate in pagina html
-
Taguri - Coduri integrate in pagina html
MarPlo
Salut
Daca pagina e generata /creata cu PHP, foloseste functia htmlentities($sir) sa transformi tag-urile si codurile din $sir specifice HTML in cod ce reprezinta acele caractere.
Exemplu:
Daca pagina e .html, inlocuieste "<" cu "<" , ">" cu ">" si "&" cu "&". Acestea coduri se numesc si "Entitati HTML", ele sunt afisate in browser ca si caracterele pe care le reprezinta.
Exemplu, pentru <iframe> se adauga <iframe>
- O lista cu mai multe astfel de entitati HTNL gasesti la pagina: Caractere speciale
Daca pagina e generata /creata cu PHP, foloseste functia htmlentities($sir) sa transformi tag-urile si codurile din $sir specifice HTML in cod ce reprezinta acele caractere.
Exemplu:
Cod: Selectaţi tot
<?php
$sir = 'Sir de test, cu entitati " & - <b>html</b>.';
$sir = htmlentities($sir);
?>
Exemplu, pentru <iframe> se adauga <iframe>
- O lista cu mai multe astfel de entitati HTNL gasesti la pagina: Caractere speciale
Subiecte similare
- Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru... - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...