PHP - MySQL - XML

1. » trif
    Salut,
    Am tot cautat pe internet cum sa fac un template frumos pentru email la codul care il am la link-ul:

Si nu am gasit nimic. Faza este ca am...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca scriptul asa. Daca nu merge, probabil e ceva diferit prin SMTP, si trebuie cineva mai cunoscator; poate pe alte forumuri.
    <?php...

2. » cristinelu
    Am formularul :
    <?php
    <form id= formname name= formname action= insert.php method= post enctype= multipart/form-data onsubmit= return...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Problema e ca nu se preia cum trebuie in php casuta din formular cu fisierul ce trebuie incarcat.
    Csuta fiind type= file , in codul php se...

3. » trif
    Salut, in site-ul meu de cateva zile nu imi mai afiseaza anumite date chit ca are aceeasi structura cu afisarea altor date si am pus or...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu stiu, vorbeste cu cei de la hosting. Poate maresc valoarea la MAX_JOIN_SIZE de la serverul MySQL.
    Cat ar trebui ca valoare, nu stiu.

4. » k0rupe
    $html = file_get_contents(rtrim($shoutcast_url, '/').'/played.html'); 
    Daca nu gaseste acel fisier /played.html cum asi putea sa fac sa se duca spre...
    Ultimul mesaj » k0rupe
    postu este online dar imi apare cum ar fi ofline adica $html = file_get_contents('adresa/alt_fisier');

5. » trif
    Salut, am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
    Am scriptul acesta
    <?php
    require_once('conectare.php');
    require_once  Mail.php ;...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Ca datele sa fie adaugate /unite una dupa alta in variabila /sir, trebuie folosit si operatorul punct (.) de concatenare (unire) siruri langa...

6. » cadou
    Cu ajutorul vostru, cu exemple si critici (care le apreciez) am reusit sa fac un website cat de cat bun. In acelasi timp am invatat si php la un...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Un astfel de script e destul de complicat. Trebuie sa stii sa folosesti serviciul Contacts API de la Yahoo, dupa ce obtii Yahoo API KEY prin...

7. » alexinio3d
    Cum as putea face selectia dupa id si session_id din tabelu store_shoppertrack ??
    Am incercat asa :
    if($_GET  !=  ){
                $id = $_GET ;...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Eroarea apare fiindca acea coloana se gaseste in ambele tabele, si ar trebui sa o adaugi cu numele tabelului la care te referi.
    ... WHERE...

8. » bvlucretiu
    Bună!
    <?php
        if (mysql_num_rows($result) == 0) {
    ?>
        <p>Nu exista Marcaje inregistrate!</p>
    <?php
        } else {
    ?>...
    Ultimul mesaj » steell
    SELECT * FROM tabel ORDER BY coloana ASC;
    Daca coloana este de tip numerica le arata in ordine crescatoare, daca este de tip text le arata in ordine...

9. » bvlucretiu
    Bună
    Am o pagină ex. afisare_reteta care îmi apare într-un site prin declaraţie a variabilei $pagina în pagina de conţinut cu switch, case, break....
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Depinde cu e codul si logica lui din oreteta.php si index,php . Ca idee generala, poti include celalalt fisier in codul din index.php .
    In...

10. » bvlucretiu
    Bună!
    Să rezum ceea ce doresc să fac!
    Doresc ca fiecare înregistrare (element) dintr-o anumită coloană, din momentul înregistrării sale în tabelul...
    Ultimul mesaj » bvlucretiu
    Bună!
    Array-ul variabilei $_POST unde trebuie construit, în pagina care prelucrează informaţia preluată din formular(url-ul tagului action)?
    Deci...

11. » bvlucretiu
    Bună dimineaţa , ziua , seara .
    Ce proprietăţi ar trebui să dau coloanelor dintr-un tabel a unei baze de date pentru ca la o interogare, în...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut,
    Incear sa creezi coloanele cu o valoare DEFAULT:
    INT DEFAULT '' sau INT DEFAULT NULL

Ori, in codul php verifici daca valoarea acelei...

12. » alexinio3d
    Am creat urmatoru fisier php pentru logare si creare cookie :
    <?php
    if (!isset($_POST )) {
    echo '<center>
    <form method= post >...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Problema mai este pusa pe forum, foloseste optiunea de cautare pe forum, dupa cuvintele: Cannot modify header .

13. » bordanc_nicu
    Salut, am modificat intr-un script modul de conectare din mysql versiunea standard, in mysqli, iar la o functie imi da eroare un anumit cod.
    Functia...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Functia array_map() aplica ea filtrarea (in acest caz cu trim() ) la toate elementele din $aray.
    Pentru nelamuriri legate de functii php, cea mai...

14. » icxtream
    Va salut
    Am nevoie de o indrumare , sau de un script ! Am facut un magazin virtual pentru un proiect la scoala , ideea e ca profa mi-a cerut sa fac...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Trebuie sa stii sa lucrezi cu php si mysql, cum sa adaugi date in mysql, sa selectezi date din baza de date dupa un anumit id, sa lucrezi cu GET si...

15. » bordanc_nicu
    Salut
    Am modificat un script care avea conexiunea la baza de date in varianta veche, schimband modul de conectare din varianta veche, in stil...
    Ultimul mesaj » bordanc_nicu
    Am gasit pana la urma rezolvarea, varianta pe care trebuia sa o folosesc era urmatoarea:
    echo ...

16. » cadou
    Am vazut ca sitemap e important pentru site asa ca am cautat pe net cod de generare sitemap.
    Adica, daca eu fac azi modificari si adaug inregistrari...
    Ultimul mesaj » cadou
    Nu prea am inteles nimic din ultimul raspuns.
    Ma chinui de vreo 2 zile sa fac sitemap-ul asta.
    Dar se pare ca am reusit sa fac un rss imediat cu...

17. » bordanc_nicu
    Salut, vreau sa stiu cum fac o interogare la baza de date folosind metoda de la lectia 31 (cu MySQLi), postez eventual metoda veche de interogare:...
    Ultimul mesaj » bordanc_nicu
    MS foarte mult, am reusit pana la urma doar cu ajutorul acelui cod, dar nu am mai folosit si functia num_rows.

18. » bvlucretiu
    Bună!
    Pot să preiau dintr-un tabel din MySQL, dintr-o anumită coloană, fiecare înregistrare să fie folosită ca valoare a unei variabile într-un...
    Ultimul mesaj » steell
    nu prea explici cum trebuie ceea ce vrei sa faci.
    daca vrei sa extragi valori din baza de date intr-un fisier, si la se folosesti in alt fisier poti...

19. » alexinio3d
    Cum as putea sa fac ca sa nu mai preia din orice link $_GET care ii apelat in fisieru showitem.php deoarece totdeauna atunci cand accesez un link de...
    Ultimul mesaj » steell
    din ce vad in scriptul tau ai declarat variabila $rezultat inainte de conditia if().
    variabila $rezultat trebuie sa fie in interiorul conditiei if,...

20. » alexinio3d
    Salutare...
    1. Cum as putea sa scap de eroarea aceasta ? :
    Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\magazin\template\header.php on line 38...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Asta e traba cu scripturi copiate. Cel mai bine sa inveti sa faci propriul cod, sau sa te pricepi sa modifici.
    Nu stiu de ce nu face meniul cum...

21. » cadou
    Folosesc acest cod de incarcare dar doresc sa si redimensioneze pozele din marimea lor naturala sa le redimensioneze in 300 pe 300 . Nu sa decupeze...
    Ultimul mesaj » cadou
    tot nu am reusit, pana la urma cred ca ma las pagubas si voi face redimensionarea pozelor pe un alt site specialt pt asa ceva

22. » hi_ella
    Pot folosi PDO si OOP impreuna?
    De exemplu:
    Intr-o functie numita execute() e corecta sintaxa:...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca obiectul PDO cu conexiunea la baza de date e creat /retinut in proprietatea connection , se poate folosi in clasa cu acea proprietate codul dat...

23. » simplasiunicata
    Buna, sunt andreea si am si eu o problema care se imparte cam asa :
    Am terminat de facut un site cam 90%, spre rusinea mea nu stiu deloc cum sa fac...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Tutoriale de pe site din care se poate invata cum sa lucrezi cu date din formular in PHP si MySQL, pot fi de folos la a crea un formular de...

24. » mircea2103
    Am un site: lapsusclub.ro
    Am luat de pe Marplo aplicatia de logare - pana aici toate bune. Am creat o aplicatie (accesabila din meniul Utile - Nodul...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu stiu sigur care sa fie cauza, posibil tot de la browser sa fie ceva legat de cache, sau cookie. Dar se pare ca e la browser-ul tau.
    Eu am testat...

25. » bvlucretiu
    Bună!
    Cum se adaugă o coloană nouă într-un tabel existent dintr-o bază de date, care este codul sau mai bine zis comanda sql ?
    Mulţumesc!
    Ultimul mesaj » steell
    ALTER TABLE tabel ADD coloana TEXT;
    Sau
    ALTER TABLE tabel ADD coloana3 TEXT AFTER coloana2;
    - TEXT e pentru tipul coloanei, INT, VARCHAR.

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum