PHP - MySQL - XML
-
» trif Buna ziua,
Am urmatorul cod pentru update
$sql = mysql_query( SELECT * FROM filme
WHERE denumire = '$denumire' AND...
Ultimul mesaj » MarPlo Deci tu vrei ca denumirea sa fie unica, in cazul asta, ca sa eviti duplicare, seteaza coloana denumire cu atribut UNIQUE. Asa nu o sa mai fie 2...
-
» DanuTz1987 imi poate spune cineva daca codul de jos e corect
<?php
require_once 'hot-libs/smarty/Smarty.class.php';...
Ultimul mesaj » MarPlo Da, de exemplu cu PDO:
In loc de:
mysql_connect($servername,$database_username,$database_password);
mysql_select_db($database_name);
Se scrie:...
-
» DanuTz1987 salutare imi da o erroare la index pagini, am pus tot ce trebuie, lipseste ceva?
Ma poate ajuta cineva ?
Deprecated: mysql_connect(): The mysql...
Ultimul mesaj » DanuTz1987 merge... nu mai da nici o erroare. Multumesc
-
» DanuTz1987 Salut
Am la un script aceste setari in config.php:
// Main Website configuration:
$_CONFIG = 'www.site - Stick-ul Tau Online'; // Site Name...
Ultimul mesaj » DanuTz1987 REGISTRATION NEEDED!Create an account or sign in!
To view your account or your files, you either have to create an account or sign in.
$custom_db =...
-
» DanuTz1987 Salut
Am o problema la crearea unui cont imi da Erroare : Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE : General error: 1...
Ultimul mesaj » MarPlo 1. In codul pe care l-ai pus, la linia asta lipseste ghilimeaua de inceput. Asa e corect:
$_CONFIG...
-
» DanuTz1987 salut, am instalat un script de upload fisere, toate bune si frumoase, cand intru in index pagini
imi da erroare : Fatal error: Call to undefined...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Lipseste functia _L() din cod. Probabil e in alt fisier php al scriptului, care trebuie inclus in index.php.
Din ce mi-am dat seama, e o...
-
» MAR Salutari, vin si eu cu o intrebare la Dvs.
Am urmatorul script :
if(($json = @file_get_contents(...
Acel json e un array multidimensional; pentru a sorta astfel de array-uri in php poti sa folosesti functia de la aceasta pagina:
Uite un...
-
» Valentin89 Salut as dori sa modific acest script astfel incat in loc sa-mi afiseze vizualizarile sa afiseze doar adresa URL de la site, si de ficare data de...
Ultimul mesaj » andras Daca totusi vrei sa adauge ceva la sfirsitul fisierului il deschizi pentru scriere cu: $file = fopen($filename, a ); iar pentru citire-scriere:...
-
» Valentin89 Salut, as dori si eu un script simplu gen contor; insa vreau ceva simplu sa creeze un fisier .txt cu adresa url
Exemplu :
http://...
Vezi scriptul de la adresa: , poate iti e de folos si il poti modifica cum vrei.
-
» trif Buna seara,
Am o mica problema si nu imi vine acum nici o rezolvare.
am un sir de numere: 2 8 6 23 9 6 8 9
si vreau sa il rearanjez invers: 9 8 6...
Ultimul mesaj » trif Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
Am gasit si asta, pentru inversarea cifrelor intr-un numar.
$n = 3456;
$reverse = 0;
while ($n > 0){...
-
» trif Buna ziua,
Am o baza de date cu order si order_history .
Problema este urmatoarea:
Vreau sa fac acelasi select dar la un tabel imi da eroare iar...
Ultimul mesaj » trif Buna seara,
Multumesc pentru raspunsuri. Tabela nu am facut-o eu ci asa este ea. Nu m-am gandit ca cuvinte rezervate dar acum imi este clar. In...
-
» adrian_ady Salut, nu ne-am mai auzit demult!
Azi am primit un mesaj de la hosting sa ma anunte ca: A fost efectuat upgrade la versiunea de PHP(de la 5.3 la...
Ultimul mesaj » MarPlo Codul functiei este bun. Acel & la apelarea functiei oricum era in plus deoarece e deja la parametru unde este creata.
-
» andras Am interogarea:
<?php
$SQLcount1= SELECT lista2_id, pozitie2 from lista2 ; //cimpuri numerice...
Ultimul mesaj » andras Ceva-ceva tot am optimizat, acum face 319 inregistrari in 14 secunde. Inca e mult, dar face 319 UPDATE-uri si n-am cum sa le scot daca sint in...
-
» andras Salut,
Incerc sa fac upload pe server la un fisier de 27 MB (din form, cu input type= file ) si primesc mesajul:
Warning: POST Content-Length of...
Ultimul mesaj » andras Am gasit raspunsul: este vorba tot de setare din php.ini .
Trebuie setat:
upload_max_filesize=50M
post_max_size=50M
- care stabileste dimensiunea...
-
» andras Salut,
Cum sortez o tabela MySQL dupa un cimp crescator (cimpul este saptamina(varchar,10) care contine numai cifre, respectiv numarul saptaminii),...
Ultimul mesaj » andras A mers cu varianta (phpmyadmin) :
SELECT * FROM lista2 ORDER BY (ISNULL(saptamina2) or saptamina2=''), saptamina2 ASC
Cimpul saptamina2 este...
-
» andras Salut,
Vreau sa fac in BD un filtru care nu-mi iese. In BD am cimpuri:
sisdata (varchar 30) - este incarcat cu valoarea timestamp() in momentul...
Ultimul mesaj » andras Acum functioneaza corect. Deci asta era, nu-i placea $dataveche. Multumesc mult MarPlo, problema rezolvata.
-
» ciprisor Buna seara, am o nelamurire, cum pot crea link categoriilor? de exemplu index.php?cat=1 interogare in id sau name imi este indiferent.
index :...
Ultimul mesaj » MarPlo Codul pentru afisare categorii si subcategorii depinde de structura bazei de date, cum le ai inregistrate in tabele, si relatia dintre ele.
Daca la...
-
» andras Salut,
Se poate face backup la o baza de date MySQL din PHP? Exista o clasa specializata? Multumesc.
Ultimul mesaj » andras Functioneaza, exact asa ceva imi trebuia. Am generat apoi am testat cu Import in PhpMyAdmin si e OK.
-
» andras Salut,
Am o secventa PHP care nu functioneaza corect:
<?php
$i=1;...
Ultimul mesaj » andras Am renuntat la MIN(pozitie1) care am observat ca nu merge cind ai mai multe conditii (scoate intotdeauna ordonat dupa ID-ul tabelei, adica lista1_id)...
-
» davinci As vrea ceva de genu, un vizitator intra din google pe cuvantul floriarii oradea , as dorii sa apara pe site unde pun codu florarii oradea si sa...
Ultimul mesaj » MarPlo Din ce am gasit pe internet, Google nu mai trimite prin referrer termenul cautat din pagina lor. Cautarea pe google e securizata prin SSL si astfel...
-
» andras Salut,
Cum setez un cimp din Mysql sa primeasca si diacritice si caractere germane (ü,ö) ? Multumesc.
Edit:
Am gasit un raspuns la :
Aplicarea...
-
» andras Salut,
Am un mobile device (iPhone) cu Android, Vreau sa fac in PHP un Hello world! pe Android. Ce pasi am de facut? Multumesc.
Personal nu ma pricep la Android, dar in mod normal ca sa folosesti PHP pe oricare sistem trebuie sa ai instalat un server web.
Gasesti usor...
-
» adrian_ady M-am lovit de aceasta problema:
In cazul unui anunt postat, userul respectiv poate adauga 2 imagini de referinta. Le poate sterge si incarca altele...
Ultimul mesaj » adrian_ady Nu am avut liniste, de cum m-am trezit am reluat probele si am reusit. Practic trebuie inlocuit '#' cu '?=' adica $hash_img = '?='. time();
-
» adrian_ady Salut,
Am scriptul paginare de mai jos.
<?
class Navigation
{
// $total_rows = total rows;
// $page = current page, if(empty($_GET...
Ultimul mesaj » adrian_ady Am inteles, am rezolvat asa:
tatic function display($total_rows,$page,$limit,$this_script) // first page = 1
{...
-
» andras Salut,
Ce instrumente pot folosi pentru a reprezenta grafic intr-o pagina (ex. o diagrama intr-un div) iar sursa sa fie valori dintr-o tabela html...
Poti incerca:
- pChart, link: pChart - a PHP charting library .
- PHPlot, adresa: sourceforge.net/projects/phplot
- GraidleChart, o...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum