HTML - XHTML - CSS


  1. » andras
    Salut,
    Exista o posibilitate sa afisez un fisier .pdf intr-un <div> in pagina? Multumesc.
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Se poate cu elementul <object>. In Mozilla Firefox functioneaza daca la Options /Applications e setat la PDF - Preview in Firefox .
    Cod...


  2. » andras
    Salut, bine v-am regasit in Anul Nou 2016!
    <input type= date > nu functioneaza corect in Modzila, merge in Chrome si Opera. De pe net am vazut...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Solutia ar fi sa folosesti un datepicker cu javascript. Exista astfel de scripturi pe net, de exemplu:
    - jQuery UI datepicker
    - Sau cu...


  3. » andras
    Aplicatia este pe serverul developper si este facuta partial (doar machete) pe:
    superbit.ro:1002/strategy/index.php

    Nu e comerciala, este o...
    Ultimul mesaj » andras
    In aplicatie am integrat (deocamdata) 4 scripturi de pe acest site, ceea ce demonstreaza utilitatea deosebita a acestui site si repet ce am spus la...


  4. » andras
    Salut,
    Am citeva div-uri imbricate (un div care contine alte 4 div-uri) cam asa:
    <div id= grup >
    <div id= board ></div>
    <div...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Dupa cum sunt adaugate acele div-uri in cod, ele sunt incluse asa cum ai mentionat.
    Poate ca dintr-o imagine sau schita grafica mi-as putea da seama...


  5. » andras
    Salut,
    Mie nu imi functioneaza partea asta:
    <meta name= viewport content= width=device-width, initial-scale=1 >
    <link rel= stylesheet...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    La css nu conteaza, sau nu recunoaste, tipul de device folosit; ci dimensiunea ferestrei. Ca sa vezi daca functioneaza, poti testa si pe un laptop,...


  6. » LOL
    Am o intrebare: Cum pot face sa fie mai mult spatiu intre cele 4 butoane?

    <header id= header >
    <title>.:: BLOOD.DEVILZ.RO...
    Ultimul mesaj » LOL
    Mersi mult ! Cel mai bun site :)


  7. » LOL
    Cum pot face ca bannerul sa apara in stanga si acele butoane in stanga ?(in codul de mai jos)
    <div id= header1 class= container >
    <br>...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Dar cum pot pune o imagine in spatiul gol dintre Header si footer
    Poti sa setezi din css o imagine de background la elementul html care vrei, ori la...


  8. » LOL
    Cum pot creea o bara(cu o anume culoare) in footer ?
    Ma refer la o bara cum este cea de jos de la pagina:
    furien.m0hikan.com/regnick/
    Ultimul mesaj » LOL
    Am cautat mult pe net si nu am gasit. Mersi mult :)


  9. » LOL
    Am folosit :
    <div style= position:absolute; bottom:1px; >
    <center><a href= //gametracker.com/server_info/195.178.102.87:27015/...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Pentru a centra un element care are setat: position: absolute; se adauga aceste proprietati css:
    position:absolute;
    left:0;
    right:0;
    margin:0...


  10. » andras
    Salut,
    Am de aliniat mai multe <div>-uri intr-o pagina. Vreau ca div-ul 2 sa fie aliniat in functie de div 1, div 3 in functie de div 2, div 4...
    Ultimul mesaj » andras
    Am reusit sa pozitionez si sa dimensionez corect div-urile lucrind numai in procente. Multumesc.


  11. » andras
    Salut,
    Vreau ca la click pe o linie din tabel html linia sa primeasca un background, iar la click pe alta linie aceasta sa primeasca background iar...
    Ultimul mesaj » andras
    Foarte utile precizarile. Le-am aplicat si acum am in sfirsit controlul proprietatilor in CSS.


  12. » Anghell
    Noroc!

    1)Vreau sa fac si eu un cod de CSS si nu stiu cum sa-l fac.Cum fac acel cod?
    Pentru o mai buna informatie despre mine,eu folosesc Sublime...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Vezi daca iti e de folos aceste lectii de pe site:
    1. Scrierea codului CSS
    2. Crearea Foilor de Stil
    - Daca e ceva care nu intelegi sau...


  13. » palpabil
    Salut! Am creat un script. Pe una din pagini am pus codul <iframe> in care am integrat un url google docs ca sa il pot modifca de acolo si sa...
    Ultimul mesaj » palpabil
    Multumesc frumos! Functioneaza :)


  14. » costyk90
    Salut poti sa îmi spui si mie cum schimb culoarea de fundal la o textarea?
    Ultimul mesaj » ViezuREX
    @costik90 Vrei sa elimini greselile sau doar sa nu mai fie subliniate?


  15. » andras
    Salut,
    Am un cod intr-un fisier php apelat din ajax (simplificat):
    <?php
    $re_html .='<form action= updatefisiere.php  method= post  enctype=...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    1. In tabele html continutul se adauga in elementul <td>.
    2. Dupa ce se executa submit() nu mai poti continua sa execute si alt cod javascript...


  16. » andras
    Salut,
    Am adaptat o functie de pe acest site care incarca date cu Ajax() si in functie de rezultat creeaza combo-uri (select).
    Intrebare: pot face...
    Ultimul mesaj » andras
    Ce simplu! N-am vazut padurea din cauza copacilor. Multumesc!


  17. » andras
    Salut,
    Am un div de forma asta
    <div >
    <img class= td_tooltip src= <?php echo $photo; ?> />
    </div>
    Cum fac sa apara cu...
    Ultimul mesaj » andras
    Am incercat si varianta asta dar e aceeasi problema: pierde z-index maxim. Nu avem solutii deocamdata.


  18. » andras
    Salut,
    Nu stiu daca e posibil dar incerc:
    Am div-uri cam de forma asta:
    <div id= tb1_c style= height: auto; >
    <div id= a11 >...
    Ultimul mesaj » andras
    Varianta cu float: left; imi trebuia. Incercasem si eu varianta asta dar nu-mi iesea pentru ca puneam si float si width: (pixeli). Acum e clar unde...


  19. » andras
    Salut,
    Cum fac o coloana sa aiba latime fixa intr-un tabel html ? Ex. coloana Denumire produs poate avea intre 2 si 200 caractere, dar eu vreau sa o...
    Ultimul mesaj » andras
    Exemplul este clar si m-am inspirat cu succes. La mine intervenea o problema si cind textul nu avea spatii (era interptetat ca un singur cuvint). Am...


  20. » andras
    Salut,
    Cum pun mai multe elemente html <input> intr-o singura celula a unui tabel html ? Ex. vreau sa pun o eticheta, un checkbox si un buton...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Poate ai inainte de acel cod tag-uri html neinchise. Ori dimensiunile celulei prea mici.
    E bine sa scrii codul sa fie valid html. Poti verifica...


  21. » andras
    Salut,
    Probabil e ceva banal dar nu reusesc: am o lista de optiuni in meniu orizontal
    <div class= header >
    <ul class= nav >...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    CSS nu are optiune care sa fie precum onclick . Ar fi niste combinatii de html si css pentru a obtine schimbarea proprietatilor dupa click cu CSS,...


  22. » andras
    Salut,
    Cum e cu HTML5 ? E recunoscut de toate browserele? Pot sa-l folosessc in fisiere PHP impreuna cu HTML4? Il recunoaste si JavaScript?...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca stii sa pui cod html in php, nu conteaza ce versiune html este. Adica se adauga in acelasi mod, diferenta fiind la <!doctype> de la...


  23. » leaguu
    Bună ziua! Vă deranjez cu o problemă. Am creat o pagină web și i-am atribuit:
    body {overflow: hidden;}
    Am adăugat conținut în așa fel încât să am...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Incearca sa adaugi overflow: hidden; si la selectorul html.
    Am testat acest cod in Firefox si Chrome; si functioneaza cum trebuie, adica bara...


  24. » leaguu
    Bună ziua!,
    Vă deranjez cu o întrebare, probabil banală. Deci, care este diferența dintre o clasă și un identificator? Când ar trebui să folosesc...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Diferenta dintre id si class este faptul ca se poate folosi acelasi atribut class la mai multe elemente HTML, pe cand id se foloseste numai pentru un...


  25. » andras
    Salut,
    Intr-o coloana din tabel html (cu date preluate din BD) am o referinta la un fisier imagine (ex. poze/pencil.png ). Cum fac ca la onmouseover...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Nu stiu care e cauza pe IE10, nu am acea versiune de browser. La mine Internet Explorer nu-l folosesc, am o versiune mai veche, IE8, am testat...