PHP - MySQL - XML
-
» crissti777 Dupa ceva timp de citit php m-am gandit sa pun si in practica ceva din ce am invatat si am creat un script micut pentru un calculator, dar ca sa aflu...
Ultimul mesaj » crissti777 Ok o sa vad cum e, doar ca eu nu stiu javascript deloc, acel mic script e luat de pe net, doar ce e in php si html e facut de mine...dar daca zici tu...
-
» trif Salut,
am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
am un meniu pe verticala multi level si nu stiu cum sa ii dau sa le ia din bd. am asa:...
Ultimul mesaj » trif Salut,
Multumesc de raspuns.
Inlocuirea codului cu ce mi-ai dat tu nu a mers, ci se vedea aiurea DAR am modificat ceea ce mi-ai zis sa fac cu asta:...
-
» trif buna ziua,
Am o mica problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Am un script de upload fisiere si este pentru un fisier o data dar a intervenit ceva si...
Ultimul mesaj » MarPlo Daca vrei sa se poata selecta mai multe fisiere pentru upload in aceeasi caseta de tip file , se adauga atributul: multiple= multiple la acea caseta,...
-
» hi_ella Salut !
Cum pot obtine catul intreg al acestei impartiri?
($a + $b + $t) / $q
am incercat cu floor( . Nu mai este alt mod ? Stiu si de round() si...
Ultimul mesaj » hi_ella Salut !
Vroiam sa-ti multumesc ! intval() a rezolvat problema.
Am de facut o aplicatie la facultate care sa adune numere in diferite baze de...
-
» alexinio3d Salutare
Revin cu inca o intrebare.
Cum pot face sa verific daca a fost selectata imaginea si daca nu a fost atunci sasi ia un alt caracter ?
Aici...
Ultimul mesaj » MarPlo Salut
Incearca sa verifici ca acea casuta input sa contina ceva (cel putin 3 caractere).
Inlocuieste codul:
if(!isset($_FILES ))
Cu acesta:...
-
» alexinio3d am urmatoarea functie care imi colecteaza din baza de date toate categoriile si le pune intrun tag select :
<?php
$categori = getAllCategory( 0...
Ultimul mesaj » alexinio3d Thx .
Am rezolvat problema cu slectarea .
Va multumesc.
-
» alexinio3d Salutare .
De ce imi da urmatoarea eroare la fisierul config.php ?
PHP Warning: mysqli::mysqli() : (42000/1203): User x15black_tforum already has...
Eroarea nu e de la codul php, ci de la setarea pe server pt MAX_CONNECTIONS (in fisierul my.ini ) si numarul de conexiuni intr-un timp foarte...
-
» CristianAlexandru17 Salut,
Am inceput sa fac migrarea la PDO la mine pe site, si m-am conectat la baza de date intr-un fisier connect.php cu mysql , iar in...
Ultimul mesaj » MarPlo Ma voi referi ca exemplu la Clasa PDO_MySQLi, pe care o si folosesc in proiecte, e mai simplu; dar metoda e similara si la prepare() - execute()....
-
» hi_ella Salut!
Continui seria intrebarilor ciudate :D
Am un script cu o interogare inaintea unui textarea pentru raspuns .Problema este ca imi afiseaza un...
Problema nu pare sa fie de la acea parte de cod. Verifica si in sursa html a paginii, in browser, sa vezi unde anume e adaugat in codul html,...
-
» crissti777 Atunci cand introduc texte in baza de date si le postez intr-o pagina in loc de ă, ş, ţ imi afiseaza ? .
Am citit ceva despre niste coduri care sa...
Ultimul mesaj » MarPlo Daca in tabelul mysql diacriticile sunt adaugate normal (se poate vedea cu PhpMyAdmin), trebuie urmate doar punctele 4 si 5 (eventual si 3, daca cu...
-
» hi_ella Salut!
Mi-am reinstalat Wamp Serverul si am reusit din C:\wamp\bin\mysql\mysql5.6.12\data sa recuperez folderul numit siteph (ramas dupa...
Din ce am vazut pe net, trebuie sa copii in noul Wamp tot continutul din directorul ...\mysql\...\data , precum si fisierele: ibdata1 ,...
-
» hi_ella Salut
Ma poate ajuta cineva,nu stiu de ce atunci cand incerc sa accesez pagina: localhost/blitz/index.php imi afiseaza eroarea:
Forbidden
You don't...
Ultimul mesaj » CristianAlexandru17 Buna,
Eroarea forbidden 403, e cauzata de un fisier .htaccess.
Verifica, sa nu cumva sa ai in directorul blitz un fisier .htaccess si care sa...
-
» crissti777 Salutare, am urmarit mai multe tutoriale despre PHP si am reusit sa creez 2 mici scripturi, unul pt a insera informatii intr-o baza de date si altul...
Ultimul mesaj » CristianAlexandru17 Salut,
Eroarea este cauzata de linia $sql = mysql_query( SELECT * FROM 'articole' ORDER BY id DESC ); si nu de linia while($row =...
-
» CristianAlexandru17 Salut,
Exista vreo posibilitate dea a extrage din baza de date mysql coloana si randul respectiv?
De exemplu:
user_id : 1
username : Cristi
Vreau...
Ultimul mesaj » MarPlo De obicei, cand se inregistreaza noi utilizatori, se adauga pe randuri, nu se adauga pe coloana noua.
Coloanele se creaza cand se face tabelul, si...
-
» hi_ella Salut !
Vreau sa invat cum sa lucrez in Zend Framework, dar nu stiu cum sa-l instalez.M-am uitat pe Youtube si diferite site-uri si peste tot sunt...
Incearca sa intrebi pe forumul de la phpromania.net/ , acolo sunt utilizatori care cunosc si au lucrat cu Zend Framework.
Personal, nu am...
-
» julian Salut,
găsesc scriptul Salveaza pe server imagine de la adresa URL foarte util. Vreau să îl modific puţin astfel ca de fiecare dată când este...
Ultimul mesaj » julian Salut,
mulţuesc pentru răspunsul rapid. Cu funcţia rename() credeam că reuşesc de la sine să redenumesc noua imagine :)
Varianta propusă de tine nu...
-
» Ditzy Salutare
Am si eu nevoie de un mic ajutor, si nu am stiut unde sa mai apelez..
Vreau sa fac un site unde userii se inregistreaza, si incepe sa...
Vad ca in tabelul stiri ai id si idstiri , Mai util ar fi sa ai id coloana Primary Auto_Increment pentru ID-ul stirilor, si iduser coloana INT...
-
» d_alinus2004 Sall all,
Am o baza de date mysql de la wordpress, este vorba de tabelul wp_posts de la wordpress.
Am salvat baza de date in format .csv, dupa...
Ultimul mesaj » MarPlo Nu am folosit .csv, dar daca dupa import tabelul e creat cu toate coloanele si randurile, e bun.
Poate ca problema e legata de Wordpress, dependente...
-
» alexinio3d Ce setari mi-ar trebui pentru ca sa-mi apelez un fisier chiar daca nu intra nimeni timp de cateva zile, dar fisierul sa fie apelat la un anumit timp...
Pentru apelare automata de pe server a unui fisier php se foloseste Cron Job.
Vezi si raspunsul de aici:
-
» Jeffe Buna ziu
As dori sa ma ajutati cu ceva.
Vreau sa fac 2 butoane , Umatorul anunt si Anuntul precedent.
Exemplu de pagina:...
Daca id-ul anuntului curent e mai mare decat 0, scazi 1 pentru id-ul anuntului precedent, si adaugi 1 pentru cel urmator. Apoi se face un...
-
» alexinio3d Salutare.
Cum pot verifica diacriticele cu functia preg_replace?
Functia preg_replace() se foloseste pentru a inlocui tipar RegExp cu altceva.
Pentru a inlocui diacritice (sau in general mai multe valori...
-
» MelecaCristian Buna, am gasit si editat un script de paginare, am adaugat putin CSS pentru a le alinia pe orizontala, dar imi apar mai multe rezultate decat...
Ultimul mesaj » MarPlo Incearca sa inlocuiesti aceasta bucata de cod:
while($row = mysql_fetch_array($retval, MYSQL_ASSOC))
{
echo <div id='whatever'> ;
echo...
-
» MelecaCristian Buna,
Am editat putin scriptul de inregistrare/logare si am observat ca nu se adauga datele, nu inteleg unde am gresit, este posibil sa fie un...
Ultimul mesaj » MelecaCristian GET-urile acelea preiau datele de pe alta pagina :D
De accea sunt date pe hidde, nu avea rost sa le mai afiseze de 10 ori :D
Multumesc de sfat,...
-
» Ditzy Salutare tuturor..
Vreau sa fac si eu ceva, insa sunt intr-o incurcatura totala !
Imi poate explica si mie cineva, cum pot salva un link...
Ultimul mesaj » MarPlo Pentru date salvate in fisier text pe server, vezi daca iti e de folos acest tutorial Add data from form in text file in JSON format (daca te...
-
» Ditzy Salutare.
De ceva vreme, am o mica mare nelamurire..
Vreau sa creez o pagina care preia informatiile dintr-un formular, si sa le afiseze intr-o...
Vezi lectiile si tutorialele de pe site, de la cursul PHP-MySQL, de exemplu:
- Preluare date din formular si adaugare in baza de date MySQL...
Permisiunile forumului
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum