PHP - MySQL - XML

1. » botavlad89
    Am form-ul asta : <form action= <?php echo $_SERVER ; ?> method= post >

<input type= hidden name= Id value= <?php $id ?>...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nici eu nu am lucrat cu form cu doua butoane submit. Dar presupun ca ar merge sa le dai nume diferit la name iar formularul se trimite cu oricare din...

2. » steell
    salut. cum se face un script cu care utilizatorul sa-si selecteze limba siteului dorita?
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Ca sa-ti fie mai usor cu link-urile relative din HTML, poti folosi in <head> tagul <base> cu adresa principala a site-ului.
    Toate...

3. » claUdiu
    Buna, am si eu o intrebare:

sa zicem ca am acest cod:
    while($show = mysql_fetch_assoc($doQuery)){
                $titles[]      = $show ;...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca dublarea se face la textul scris de tine cu ce adauga si for(), ai putea retine sirul intai intr-o variabila, apoi cu str_replace()...

4. » steell
    salut, deci am facut intr-o pagina html un formular ce contine 2 input-uri nume si parola
    intr-o pagina php am adaugat urmatorul cod care ar trebui...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Incearca sa folosesti codul de mai jos (vezi diferentele si cum se face o interogare Select la mysql, poate iti e de folos lectia: Utilizarea...

5. » AndreyIstetul
    Buna. Stiu ca nu prea intelegeti mult din titlu, dar hai sa va explic aici.
    Am intr-un tabel,users, si am o coloana. Vreau sa sterg AUTOMAT tot din...
    Ultimul mesaj » AndreyIstetul
    Buna. Din cate inteleg eu din script,steel, nu ma ajuta scriptul tau deoarece valoarea veche nu e una fixa. Cred ca scriptul lui MarPlo o sa ma...

6. » botavlad89
    In primul rand buna ziua ! Tin sa mentionez ca sunt nou pe form dar si in php , mysql.

Am si eu o problmea incerc sa fac un mic proiect pt mine si...
    Ultimul mesaj » botavlad89
    Multumesc ff mult MarPlo Merge ff bine .
    Stima !!

7. » AndreyIstetul
    Buna. As dori sa ma ajutati si pe mine. Am o file, register.php, si vreau sa pun ca atunci cand o acceseaza cineva, de fiecare data, sa apara un...
    Ultimul mesaj » AndreyIstetul
    Buna. Da, probabil ca din punctul vostru de vedere e slab, dar pentru mine e exact ce-mi trebuie. Nu am nevoie de logare de fiecare data, o logare si...

8. » Komfort
    buna ziua
    as vrea sa-mi explicati cum functioneaza o chestie de asta pe site....adica introduci email...se duce intun tabel...si cand apar noutati...
    Ultimul mesaj » claUdiu
    Eu inca nu am facut, dar o vad cam asa: Dupa ce adaugi nautati pe site (stiri, poze, muzica, filme, etc) apesi pe un buton, iar acel buton o sa...

9. » steell
    salut din nou. deci problema este urmatoarea intro tabela mysql am introdus datele...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Acel ID e facut sa fie unic si asociat cu datele din acel rand, daca acele date sunt corelate cu altele din alt tabel, prin ID, schimband...

10. » steell
    salut. nelamurirea mea este in legatura cu adresa paginilor de exemplu un video de pe youtube leana si costel are adresa asta:

cum au modificat...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca site-ul ruleaza pe un server Apache, adresele URL ale paginilor pot fi modificate /rescrire cu mod-rewrite, mai detaliat despre asta vezi...

11. » razvik
    Am vazut pe un site un script frumos baza pe coduri de invitatie. Adica ca sa aiba access pe siteul respectiv, trebuia sa faca o cerere, i se dadea...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Se poate realiza in mai multe feluri.
    1. Cel mai simplu, un array cu acele coduri de invitatie. La inregistrare se preia cu $_GET codul din adresa...

12. » djantonik
    As dori sa stiu cum as putea aproxima o variabila de tip intreg. Daca folosesc floor(x) imi aproximeaza numarul intreg, eu as dori cu virgula si 2...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Se foloseste functia number_format() (pe php.net gasesti detalii, explicatii si exemple la functiile php).
    $nr = 25.8068;...

13. » Komfort
    <?php
    include 'cfg.php';

echo '<h1>Adauga cuvant</h1>';

echo '<br>';
    echo '<a href=vocab.php>Vocabular</a>';...
    Ultimul mesaj » Komfort
    nu cred ca m-ai inteles:(

langa cele 2 coloane englez si roman sa mai fie unu denumita sterge si al fiecare linie sa apara acel buton de stergere...

14. » Komfort
    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/a3350174/public_html/delete.php on line
    <?php
    include 'cfg.php';

<form method= POST...
    Ultimul mesaj » claUdiu
    Salut!
    Inchide tagul de PHP inainte de formular si deschide altul dupa formular.
    Spor!

Sau poti sa pui acel formular intr-un

echo ;

15. » djantonik
    Cum fac ca atunci cand accesez pagina index.php ,unde mi se genereaza pagina pdf sa mi si salveze imediat ce am accesato. Se poate ?
    Ultimul mesaj » nikuu2
    Salut! Vezi
    Mai exact:
    3. La urma se trimit datele de iesire cu metoda Output(), aceasta poate prelua 2 argumente, avand forma generala....

16. » trif
    Salut, am si eu o rugaminte, cum as putea sa fac un script sa faca urmatoarea chestie:
    atunci cand un vizitator vrea sa descarce ceva si da click pe...
    Ultimul mesaj » nikuu2
    Salut!
    Este doar un exemplu, trebuie adaptat.

<?php
    function form($a,$b,$eroare= ){
    echo $eroare;
    ?>
    <form action= <?=$_SERVER ?>...

17. » trif
    salut, as vrea ca sa fac o aplicatie web si utilizatorul cand alege o prezentare ppt sa nu ii se mai ceara sa o salveze sau sa o deschida ci doar...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Prezentarile PowerPoint se deschid cu aplicatia de pe calculatorul vizitatorului, dar PHP fiind pe server, nu are access la programele de pe...

18. » WapNew
    Salutare, incerc si eu sa fac un script, dar nu prea imi iese... Asa ca va cer putin ajutor. Deci, vreau sa fac un mini scriptulet, legat la o baza...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Vezi exemplu de test din Script Upload pentru Galerie de Imagini si fisiere Audio , este intr-un fisier test.php din arhiva cu scriptul.

19. » djantonik
    As dori sa creez un sistem care imi genereaza la o anumita ora un document PDF pe care il salveaza intr-un director /salvari_pdf de pe server. Am...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca vrei ca script-ul sa fie executat atomat, indiferent daca site-ul e accesat. Se face cu Cron Job din CPanel.
    Daca in CPanel ai CronJob,...

20. » trif
    salut, am o problema si nu stiu ce are.
    am codul acesta: $query= SELECT * FROM cantari_ppt 
    INNER JOIN categorie...
    Ultimul mesaj » trif
    salut, ms de raspuns. bd era de vina ca aveam 2 campuri la fel. cu stima trif

21. » romeo
    Salut
    Exista cumva sau are cineva sau stie cineva cum se face un script prin care sa modifice un text dupa ce este adaugat intro baza de date daca...
    Ultimul mesaj » romeo
    Ms mult asa e mult mai bine
    si unde gasesc un tutorial cu tricuri de genu asta in php?

22. » cata20
    Buna tuturor

Am si eu o nelamurire , poate nu am inteles in totalitate procedeul de afisare in comentariu a mascotei ci doar cel de trimitere ca...
    Ultimul mesaj » cata20
    Pai tocmai cu ala am si incercat :) )) E normal ca daca mergea cu ala ,mergea cu toate.

Merci de idee :)

23. » trif
    salut, am si eu o mica rugaminte, cum pot sa fac o mica statistica care sa faca urmatoarea afisare:
    am in bd `date` si `descarcare`, si vreau ca sa...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Daca `date` e de tip DATETIME, incearca urmatorul Select SQL.
    SELECT YEAR(`date`) AS anul, MONTHNAME(`date`) AS luna, SUM(`descarcare`) AS...

24. » baciucalin
    Salut, o sa fiu scurt in explicatii.

Am un site A si B. In primul site, A, este un textfield in care scri un cod, iar cand apesi butonul Search...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Posibil ar fi, dar foarte dificil, si asta daca site-ul B nu are protectie pe partea de server.
    Ideea e sa stii la ce fisier de pe server trimite...

25. » catalin
    Ma intereseaza cum pot adauga un formular de trimitere email la un grup de membri ,la mine pe site este unul de anunturi auto,as vrea sa fac un...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Ar trebui sa ai un fisier comanda.php cu scriptul php scris de tine, care preia datele din formular, si dupa ce preia si adresele de e-mail, le...

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum