Scripturi de pe site


  1. » andras
    Salut,
    Pentru MVC incerc sa parametrizez la maximum (nu stiu daca e bine), adica am definit intr-un fisier PHP ( tabeleBD.php ) o clasa Persoane in...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Nu pot sa spun daca e bine sau nu cum vrei sa construiesti sistemul MVC, depinde de obijnuinta si experienta care se imbunatateste treptat....


  2. » bogdaneu
    Salut,
    vreau sa stiu daca se poate modifica scriptul de date meteo, astfel incat la intrarea unui vizitator pe pagina web unde este scriptul...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    In fisierul meteo_yahoo.php , in functia yMeteoHTML(), modifica numarul 5400 (1.5 ore in secunde) cu 1800 (30 minute in secunde), la linia 160:...


  3. » andras
    Salut,
    Cum pot extinde functionalitatea scriptului Utilizatori astfel incit sa am mai multi ADMIN? Nu e vorba de Rank, ci fiecare admin sa fie cu...
    Ultimul mesaj » andras
    Multumesc, voi tine cont de sugestie, voi extinde aplicatia dupa ce o voi termina in forma asta (nu mai e mult) si dupa ce va trece printr-o scurta...


  4. » mluci
    Salut marplo!
    Folosesc scriptul tau de autentificare isi am modificat in loc pe pagina utilizatorului in loc de tara am pus o valoare numerica.
    Cum...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Valoarea pentru tara (coloana country , din tabelul usersdat ) o poti prelua din variabila: $usrdat , definita in fisierul users.php . Contine...


  5. » floriano
    Salut,
    Primesc in email-ul de confirmare IP-ul in locul numelui de domeniu.
    Cum pot sa inlocuiesc IP-ul cu numele de domeniu ?
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Email-ul de confirmare inregistrare arata asa:
    Subiect: Confirmare inregistrare pe: $nume_site
    Salut,
    Primiti acest mesaj pentru a confirma...


  6. » floriano
    Salut, am o intrebare pentru voi... am instalat si eu scriptul, m-am logat... totul okay dar, apoi i-am schimbat parola in baza de date, nu in...
    Ultimul mesaj » floriano
    Multumos frumos, pentru ajutor !

    E totul okay.

    Multe Salutari si Un An Nou Fericit !


  7. » mluci
    Salut si un an nou feircit!
    Am descarcat scriptul tau de autentificare cu rang-uri si sesiuni si as dori sa stiu cum il pot edita astfel incat pe...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Vezi ce modificari poti sa faci in fisierul usrbody.php .
    Metoda getUser() din clasa UserPage (in fisierul class.UserPage.php) returneaza un array...


  8. » andras
    1. Va urez La multi ani ! si un an bun!
    2. Cum fac lightbox-ul (clasa mpgal) sa functioneze si pentru fisiere PDF? Acum dupa ce fac upload vad doar...
    Ultimul mesaj » andras
    Am inteles. Am si modificat si acum il deschid (simplificat) cu <a href= '.$folderunda.'/'.$val.' target= _blank ></a>
    Toate cele bune!...


  9. » al pin
    Salut,
    Am și eu o problemă cu configurarea sicriptului tău de autentificare de laz:
    Merge oarecum ok (nu îmi găsește css-ul și mi-l afisează brut)...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Testeaza si cu textul in engleza, in config.php, la linia 41 schimba $ro_site cu $en_site, sa fie asa:
    $lsite = $en_site; 
    In rest, nu stiu cum sa...


  10. » andras
    Salut,
    Am o problema cu multiuploader. Formul este definit tot in fisierul apelat cu ajax (simlificat):
    <?php
    $re_html .= '<script type=...
    Ultimul mesaj » andras
    Acum functioneaza. Daca as fi pus un alert(form_id); in functia add_upload(form_id) probabil mi-as fi dat seama si n-ai fi pierdut timpul cu aceste...


  11. » andras
    Salut,
    Ce ar trebui sa modific in scriptul utilizatori astfel ca Admin sa poata da acelasi mesaj catre toti utilizatorii inregistrati (minus cei...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Acel script nu are implementata posibilitatea pentru trimitere e-mail la toti utilizatorii, nici nu e ceva de modificat in el pentru asta....


  12. » andras
    Salut,
    Am descarcat scriptul multi_uploader de pe site ( ) si l-am pus pe serverul developper superbit.ro:1002/multi_uploader/test.html

    Am...
    Ultimul mesaj » andras
    Am schimbat browserul de pe Opera pe Modzila si functioneaza atit pe local cit si pe server. Cu Chrome nu merge. Posibil un virus in laptop. Bine ca...


  13. » andras
    Salut,
    Folosesc scriptul Utilizatori de pe site si am adaugat paginile mele in care am integrat acest script. Functioneaza bine pana la Logout. Cum...
    Ultimul mesaj » andras
    Asta cu redirect prin browser n-am stiut-o, dar functioneaza, multumesc!


  14. » andras
    Salut,
    Am testat aplicatia de gestiune utilizatori (de pe site), este foarte bine facuta, merge bine in Windows (cu BD local sau pe server) dar nu...
    Ultimul mesaj » andras
    A mers cu prima varianta (adaugat $_SERVER ), n-a fost nevoie de adaugare manuala. Desi cum spui e facut de 2 ani inca raspunde la toate cerintele,...


  15. » royal27
    Salut
    Folosesc scriptul de chat de la:
    Am incercat sa mai fac o alta camera, a 3-a, si imi da doar incarcare camera .
    Uite aici la camera Sedinta:...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Am facut unele corectari in script. Cred ca problema s-a rezolvat.
    Descarca iar scriptul si vezi cum e.
    - Ca sa nu ia acelasi script din...


  16. » royal27
    Salut folosesc chatul tau de pe si vreau sa il integrez in site-ul meu dar in loc de:
    if(isset($_SESSION )) define('CHATUSER', $_SESSION ); 
    as...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu am script de chat cu introducere date in mysql.


  17. » adriano07
    Salutare! Am si eu o intrebare , daca ma puteti ajuta.
    Eu folosesc scriptul acela cu contoar download si accesari pe link , acela cu countAcces, de...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Pentru ceea ce vrei sa faci cu acea clasa de inregistrare accesari nu e nevoie sa o modifici, dar sa faci un script separat pentru ip-uri....


  18. » davinci
    Salut, imi poti spune si mie cum ai facut pe marplo.net cu >>Last accessed pages<< >>Top accessed pages<<?
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Acel script il poti descarca de aici: Website Mini-Traffic and Pages Access data .


  19. » danvasile122
    Am incercat scriptul de comentarii cu paginare si imi da eroarea:
    Fatal error: Class 'BaseCM' not found in...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Tocmai am descarcat si testat script-ul de la: , nu a dat nici o eroare.
    In config.php la ultima linie de cod (linia 53) trebuie sa fie:...


  20. » ionatan
    Salut,
    Incerc sa preiau intr-o variabila rezultatul ultimului select ca apoi , de ex: sa il trimit la o adresa de email printr-un formular. S-au...
    Ultimul mesaj » ionatan
    Salut,
    la prima aparenta mi sa parut destul de simplu dar se pare ca nu e chiar asa... in final nu am reusit ce vroiam. Deci daca e un formular...


  21. » ionatan
    Salut Acest script este super
    Prima data, pana am mai dat o tura prin site, am incrcat sa fac asa ceva dar nu am reusit. In sfarsit l-am gasit :D si...
    Ultimul mesaj » ionatan
    Salut, se pare ca am reusit in linia aceasta
    // defineste sirul cu conditia WHERE, apoi instructiunea SELECT
    $where = isset($ar_where) ? ' WHERE '....


  22. » adytzul89
    Salut Marplo..
    Folosesc urmatorul script de contact, link:
    Am o pagina care are contine 2 formulare separate, fiecare are actiunea catre fisier...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Mai simplu, poti adauga un camp input de tip number cu atribut min= 10 .
    <input type= number name= nume_camp id= id_camp min= 10 />
    Si...


  23. » Dejan
    Salut, am descarcat „Script inregistrare - autentificare, logare” am facut tot ce trebuie dar am o problema la modul de instalare si folosire 2: Dupa...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu e neaparat sa-l copiezi intr-un anumit folder, asta depinde de cum vrei sa-l folosesti /incluzi in fisierele din site.
    Dar e cam dificil sa...


  24. » mircea2103
    Sal'tare.
    Am implementat cu succes scriptul de comentarii cu paginare de pe site, dar din păcate nu reuşesc să scriu comentarii cu diacritice: le...
    Ultimul mesaj » mircea2103
    Yeeeeees! Asta e!
    Multumesc mult de tot.
    Multa sanatate si Sarbatori fericite!


  25. » Bogdan
    Salut, nu stiam in ce sectiune sa creez subiectul asa ca l-am postat aici, urmaresc cursurile tale de JavaScript si nu am inteles la capitolul...
    Ultimul mesaj » Bogdan
    Aha am inteles eu l-am luat pe bucati deci fara functia gonext nu avea cum sa mearga am inteles ms revin dupa ce am sa incerc si eu codul ca sa vad...